Chat with us, powered by LiveChat

Uitnodiging: ontbijt mee en word slimmer!

Uitnodiging: ontbijt mee en word slimmer!

In en rond Venéco

In en rond Venéco

Uitnodiging: ontbijt mee en word slimmer!

De grootste uitdaging die ICT vandaag de dag biedt is: goed bijblijven. En dan gaat het vooral om kénnis. Kennis van wát er kan en hoe je dit slim voor jezelf toepasbaar maakt. Venéco deelt zijn kennis graag in persoonlijke ontmoetingen, tijdens informele ontbijtsessies. Elke eerste dinsdag van de maand organiseert Venéco een ontbijt-kennissessie voor selecte groepen klanten. Kennis over de nieuwste ontwikkelingen, over digitale transformatie en de cloud, worden samen met warme broodjes en een kopje koffie opgediend. Dát is slim ontbijten!

De afgelopen sessies in mei en juni konden op veel enthousiasme rekenen. Na afloop zeiden deelnemende klanten onder andere: ‘Goed verhaal over de cloud, biedt veel mogelijkheden. Dit is het nieuwe werken. Duidelijke uitleg van sprekers’, ‘Helder verhaal en goede presentatie,’ en ‘Leerzame sessie, nuttige info en een goede demo. Leuke interactie ook!’

Op 2 juli en 3 september zijn de volgende slimme ontbijtsessies. Geïnteresseerd? Schuif gewoon een keer aan. U kunt hier uw belangstelling kenbaar maken. We zien u er graag een keer!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!