Chat with us, powered by LiveChat

Audit ISO 27001 en NEN 7510 succesvol

Surveillance audit ISO 27001 en NEN 7510 succesvol!

In en rond Venéco

In en rond Venéco

Surveillance audit ISO 27001 en NEN 7510 succesvol!

Tijdens een grondige surveillance / tussentijdse audit is Venéco afgelopen weken beoordeeld op de naleving van de ISO 27001 en NEN 7510, internationaal de hoogst haalbare kwaliteitsnormen voor volstrekt veilig en betrouwbaar omgaan met IT en data, ook in de gezondheidszorg.

Aangescherpte eisen

Zocertificatie is geen vanzelfsprekendheid of ‘gelopen race’. Nadat Venéco vorig jaar voor het eerst voldeed aan deze strenge normen, heeft het nu moeten bewijzen in de hectiek van alle dag nog steeds volgens deze normen te werken. Bovendien worden de normen – met het oog op de voortschrijdende digitalisering – regelmatig aangescherpt, met nieuwe eisen waaraan moet worden voldaan.

Ideale sparringpartner

De certificeringen garanderen klanten van Venéco en gebruikers van de no-nonsense cloudoplossing MyEasyOffice dat alles wat met data te maken heeft tot het uiterste is beveiligd. Dat iedere Venéco-medewerker zich volledig bewust is van alle veiligheidsrisico’s en daar naar handelt. Het betekent ook dat Venéco een goede gesprekspartner is als het gaat om cyberveiligheid en de aankomende GDPR. Deze aangescherpte Europese verordening draait om alle facetten van privacy, waarbij ICT natuurlijk een belangrijke rol speelt. Mede dankzij de certificering heeft Venéco niet alleen de technische en theoretische kennis over databeveiliging, maar kent het ook alle uitdagingen in de praktijk. Een ideale sparringpartner dus!

Met de √ van veiligheid. Voor zorgeloos ondernemen. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!