Moving you forward
0174 350 350Contact

Milestone Premier Parner

Organisaties vooruit helpen met datagestuurde videotechnologie

Als Milestone Premier Partner behoren wij tot de top van Milestone partners. Daar zijn we trots op. Onze partnerstatus bewijst dat wij beschikken over de expertise om je van deskundig advies te voorzien. 

Premier Partner

Als Premier Partner voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen van Milestone. Dit houdt in dat wij onze certificering op orde hebben en voldoen aan alle criteria die Milestone stelt aan dit partnerschap. Onze collega’s blijven we continu up-to-date met de nieuwste technologische ontwikkelingen door middel van voortdurende training en bijscholing. Hierdoor kunnen we jou altijd goed advies geven met betrekking tot de prestaties, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, snelheid en kosteneffectiviteit van camerabeveiligingssystemen.

Strategisch partnership

‘’Milestone Systems is een partnergedreven organisatie en daarom vertrouwen we sterk op ons partnernetwerk om onze bedrijfsvoering te stimuleren. Venéco is een vertrouwde Milestone Premier Partner, wat betekent dat ze het hoogste niveau aan training en certificeringen hebben. Met hun bewezen trackrecord vullen zij ons aanbod perfect aan en bieden zij ons een groot geografisch bereik door heel Nederland, waar beide partijen profijt van hebben.’’

- Jos Beernink, VP EMEA Milestone Systems -

Klantcase | ADO Den Haag

Ook al is het niet het eerste wat je ziet of waar je aan denkt bij een voetbalclub, camerabeveiliging speelt een belangrijke rol bij hen. Op deze manier blijft de veiligheid voor de spelers én supporters gegarandeerd. 

‘Venéco heeft de camerabeveiliging in het stadion voor ons gerealiseerd, zodat wij onze supporters kunnen servicen,’ zegt Jesper van den Bosch, commercieel manager bij ADO Den Haag.

Benieuwd hoe we ADO Den Haag helpen om hun doelstellingen te bereiken? Kijk dan nu de video!

Over Milestone Systems

Milestone Systems is een toonaangevende leverancier van op data gebaseerde videotechnologie-software, die zowel binnen als buiten de beveiligingssector wordt ingezet. Hun videomanagementsoftware biedt organisaties en instellingen de mogelijkheid om een optimale combinatie te creëren van camera's, sensoren en analysetools. Omdat er geen universele oplossing is voor videotechnologie, en omdat jouw behoeften als organisatie voortdurend kunnen veranderen, heeft Milestone hun open platform videomanagementsoftware XProtect ontwikkeld.

Meer weten over Milestone en de mogelijkheden voor jouw organisatie?

We helpen je graag met het vinden van de ideale oplossing.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.