Moving you forward
0174 350 350Contact

Glasvezel

De toekomst van bedrijfsconnectiviteit

In een wereld die steeds digitaler wordt, is snelle en betrouwbare connectiviteit essentieel voor het succes van jouw organisatie. Daarom slaan KPN en netwerkpartner Glaspoort de handen ineen om glasvezel uit te rollen op alle bedrijventerreinen in Nederland. Venéco maakt het verschil door jouw vertrouwde lokale partner te zijn. We kijken graag met je mee, om met slimme keuzes het beste uit je netwerk te halen.

Verbinding van de toekomst

Glasvezel maakt ’t verschil

Een trage of haperende internetverbinding kan knap hinderlijk zijn! Het stoort je medewerkers in hun productiviteit of in hun klantcontact. Met een glasvezelverbinding zijn deze problemen verleden tijd. Momenteel is glasvezel de meest betrouwbare methode om gegevens te verzenden. Het is snel, stabiel en heeft een uitstekende beschikbaarheid. Ook is glasvezel toekomstbestendig, tast het de bodem niet aan en is het recyclebaar.

Strategisch partnership

Om maatwerkadvies te bieden en geschikte oplossingen voor diverse organisaties te verstrekken, onderhoudt KPN een nauwe samenwerking met een exclusieve groep professionele zakelijke adviseurs. Wij hebben het privilege om deel uit te maken van dit zakelijke partnernetwerk, wat ons met trots vervult. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we te allen tijde als eersten op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de KPN-diensten.

Lokaal het verschil maken

Venéco geselecteerde Business Partner

Voor veel bedrijventerreinen in Nederland is Venéco door KPN gekozen om lokaal het verschil te maken. Heb je commerciële vragen rondom het glasvezel op jouw bedrijventerrein? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. 

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.