Moving you forward
0174 350 350Contact

Apple Financial Services

Flexibel betalen voor het gebruik van Apple producten

Gebruik Apple Financial Services (AFS) en geniet van de nieuwste Apple producten zonder een grote initiële investering. Met AFS ben je verzekerd van up-to-date Apple apparatuur voor een vast maandelijks bedrag. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, gedurende de tijd dat je het gebruikt. Het is duidelijk, overzichtelijk en flexibel.

binnen handbereik

Altijd de nieuwste technologie van Apple

Apple's innovatieve producten tillen technologie naar nieuwe hoogten, en telkens weer weten ze te verrassen met hun nieuwste aanbod. Als organisatie wil je deze producten graag altijd kunnen gebruiken.

Met Venéco kun je nu de nieuwste Apple technologieën in je organisatie integreren zonder een grote initiële investering, dankzij Apple Financial Services. Voor een vast maandelijks bedrag krijg je toegang tot alle Apple apparaten die je nodig hebt. Bovendien kun je alle bijbehorende diensten en services op dezelfde overzichtelijke maandelijkse factuur verwerken. Heldere en duidelijke oplossingen voor jouw organisatie.

Apple Financial Services

Financiering voor jouw unieke organisatie

Met Apple Financial Services kun je elke paar jaar nieuwe Apple devices aan je medewerkers bieden, afhankelijk van de gekozen looptijd. Dit zorgt voor een uniform aanbod, waardoor compatibiliteitsproblemen door verouderde apparatuur tot het verleden behoren.

Apple ontwikkelt technologie die mensen in staat stelt om op hun eigen voorkeurswijze te werken. Daarom beschouwen wij Apple iPhone, iPad en Mac als de beste keuze voor zakelijke gebruikers. Ze vergroten de productiviteit, stimuleren effectieve samenwerking en bevorderen creatieve oplossingen, waarbij het gebruiksgemak en de intuïtieve bediening voor iedereen een plezierige ervaring bieden.

Met Apple Financial Services financier je devices op een efficiënte manier, onder voorbehoud van goedkeuring. Dit aanbod is beschikbaar voor bedragen vanaf €2500,-.

Benieuwd naar wat dit voor jouw organisatie kan betekenen?

FAQ

Veelgestelde vragen over Apple Financial Services

Meer weten of AFS?

Laten we een afspraak maken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.