Moving you forward
0174 350 350Contact

SDG 3: Goede gezondheid en welzijn

"Verzeker een goede gezondheid en promoot welzijn voor alle leeftijden"

‘We geloven dat als medewerkers lekker in hun vel zitten, zij van veel meer waarde kunnen zijn voor de organisatie.’ Deze gelofte is de basis voor de visie van onze organisatie, maar ook de drijfkracht achter onze activiteiten rondom gezondheid en welzijn van mensen in onze directe omgeving. We richten ons dus niet alleen op onze medewerkers, maar op iedereen in onze directe omgeving.

Precies weten wat je nodig hebt

Om het maximale uit jouw mensen te halen

Daarvoor organiseren we en ondersteunen we diverse activiteiten. We zijn hoofdsponsor van handbalvereniging Venéco-VELO, shirtsponsor van ADO Den Haag, maar hebben ook ons eigen Vitaal-programma voor medewerkers, waarmee we maandelijks sportieve en gezonde activiteiten organiseren. Van kickboksen tot gezonde kookavonden en cursussen rondom mentaal welzijn.

Buiten onze eigen organisatie ondersteunen we veel lokale initiatieven en verenigingen. We vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om gezond en actief te leven. Daar is onder andere ons sponsorbeleid op gefocust.

We ondersteunen naast SDG 3 ook andere SDG's, bijvoorbeeld SDG 12 door verantwoordelijk om te gaan met consumptie en productie. 

Meer lezen