Moving you forward
0174 350 350Contact

SDG 13: Klimaatactie

"Neem dringend actie om klimaatverandering en haar impact te bestrijden"

Ieder van ons is verantwoordelijk om bij te dragen aan en het bestrijden van klimaatverandering. We voelen binnen onze organisatie daarom ook de noodzaak om gezamenlijk actie te ondernemen om de impact zo veel mogelijk te verkleinen.

Precies weten wat je nodig hebt

Zo helpen we je vooruit

Samen met onze strategische partners gaan we gezamenlijk verantwoordelijk om met het milieu. Zo bieden we met Vodafone de ‘Switch for Green’, waarmee je door kleine aanpassingen een groot verschil kan maken. Het hergebruiken, repareren en recyclen van toestellen, maar ook door inzichtelijk te maken hoe lang een toestel nog effectief gebruikt kan worden en wanneer het écht tijd is voor een nieuw model.

Samen met KPN kijken we naar de gehele keten en hoe we deze zo duurzaam mogelijk kunnen maken. KPN streeft er naar om iedere schakel binnen de keten op een duurzame manier te verbinden, door het terugdringen van energieverbruik, circulariteit en het verminderen van CO2-uitstoot. Die activiteiten inspireren ons om ook naar onze eigen organisatie te kijken en stappen te ondernemen zodat wij zelf nog meer kunnen bijdragen.

Naast verantwoordelijk omgaan met het milieu, zetten we ons ook in voor SDG 3 om bij te dragen aan het welzijn en de gezondheid van mensen.

Meer lezen