Venéco & MVO

Voor mens, maatschappij en milieu.

Want er is meer dan werk alleen

Mede mogelijk gemaakt door…

Respect voor het welzijn van mensen is een van de kernwaarden van Venéco. Deze waarde wil het bedrijf naar vermogen uitdragen door initiatieven te ondersteunen op het gebied van mens, maatschappij en milieu. Een greep uit recente sponsoractiviteiten.

Passie doorgeven tijdens On Stage.

Al tien jaar is Westland On Stage hét beroepenfeest van het Westland. Leerlingen van verschillende vmbo-scholen kunnen deze dag tientallen verschillende ‘beroepsbeoefenaren’ ontmoeten om te horen wat hun werk inhoudt en zo hun netwerk opbouwen. Vaak volgt er een Doe Dag (werkbezoek) bij één van de connecties. Al jaren is Venéco gedreven sponsor van dit beroepenfeest, want wat is er mooier dan passie voor ICT door te geven aan de jonge talenten van een volgende generatie.

Halve marathon van Monster

Al jaren is de halve marathon van Monster in het Westland een spraakmakend evenement. Door de duinen en langs de vloedlijn trotseren de lopers alle elementen: zon, wind en regen. Niet voor niets spreekt men van ‘een monster van een tocht’. Venéco was jarenlang sponsor van de bijhorende jeugdloop en is sinds 2015 de trotse hoofdsponsor van dit evenement. Sindsdien trekt het elk jaar in november veel belangstelling, ook van buiten de regio.

Handbal en carnaval bij VELO.

Snelheid, techniek en plezier in wat ze doen. Dat hebben de handbalsters van het Wateringse VELO en Venéco met elkaar gemeen en dus kwam het in 2013 tot een sponsorschap: Venéco VELO. Met ruim 350 actieve leden is Venéco Velo de eenagrootste vereniging van Nederland, met mooie ambities, die ze onder andere willen realiseren door te investeren in eigen jeugd. De VELO-hal is bovendien thuisbasis van Carnavalsvereniging De Jolige Druif, die het jaarlijkse carnavalsfeest gratis wil aanbieden aan kinderen, ouderen en mensen met een beperking.

Spotlights op De Naald.

Het prijswinnende WestlandTheater De Naald is zich scherp bewust van zijn maatschappelijke rol. Met prachtige theateravonden en presentaties, omlijst door sfeervolle horeca, wil het ‘de Haarlemmerolie’ voor de Westlandse gemeenschap zijn. Zij de olie, Venéco de ICT. Al sinds jaren is Venéco sponsor van dit theater waar het de volledige ICT-infrastructuur verzorgt: van ticketverkoop en werkplekken, tot horeca.

Meer over Véneco

Ontdek Venéco & geschiedenis