Chat with us, powered by LiveChat

Over Venéco

Voor toekomstbestendige totaaloplossingen in ICT

U moet de toekomst van Venéco hebben

Toonaangevend sterk in ICT.

Al 25 jaar levert Venéco toekomstbestendige totaaloplossingen op het gebied van ICT. Of het nu gaat om automatisering, telecom of beveiliging – twee woorden staan altijd centraal: expertise en service. Rond deze twee thema’s is de organisatie ingericht.

Kennis van zaken

Venéco werkt volgens de LEAN-principes. De organisatie is ‘plat’, met korte lijnen, efficiënt, zonder overbodige organisatie. De breed-opgeleide, ervaren medewerkers dragen eigen verantwoordelijkheid in goed gedocumenteerde, zelforganiserende teams. Dit leidt tot minder tijdrovende overdrachtsmomenten en een grotere persoonlijke betrokkenheid. Via hun vaste contactpersoon kunnen klanten dus rechtstreeks afspraken maken voor ondersteuning en investerings- of andere ‘grote’ plannen bespreken. Waar nodig wordt er een breed team gevormd van sales en technische collega’s, zodat álle kennis van zaken binnen handbereik is.

Klantverwachtingen overtreffen

Eén van de LEAN-principes is streven naar continue verbetering. Dit is in de organisatie ingebed; Venéco is een lerende organisatie die zichzelf voortdurend evalueert en verbetert. Met leveranciers en producenten is er regelmatig overleg over hoe producten en leveringsvoorwaarden beter kunnen aansluiten bij wensen en behoeften in de markt. En met de kernwaarden van Venéco als uitgangspunt hebben alle medewerkers bij elk ICT-vraagstuk hetzelfde doel: klantverwachtingen overtreffen.

Meer over Venéco

Ontdek Venéco & visie