Chat with us, powered by LiveChat

Online vergaderen? Venéco realiseert dit snel!

Online vergaderen? Venéco realiseert dit snel!

In en rond Venéco

In en rond Venéco

Online vergaderen? Venéco realiseert dit snel!

In verband met het coronavirus blijft Nederland voorlopig massaal thuiswerken. Fysieke afspraken worden gecanceld of worden online gefaciliteerd. Is uw organisatie daarop ingericht? Zo niet, dan kan Venéco snel helpen!

Wellicht heeft u het in het nieuws of in de zoektocht naar een snelle oplossing voor online vergaderen voorbij zien komen: Microsoft biedt gratis Office 365 Teams-licenties aan die 6 maanden geldig zijn. Dat komt in de huidige situatie als geroepen!

Hoe urgent ook, alleen een licentie activeren is niet voldoende. In Venéco’s visie is het van groot belang voor de nabije en verre toekomst, dat de basis goed en veilig wordt gelegd. Daarom ontzorgt Venéco bij advies én bij snelle, veilige implementatie. Zo kunt u dankzij de tijdelijke licentie in ieder geval 6 maanden eenvoudig chatten en online vergaderen via audio- of videobellen. Vanaf PC, tablet, laptop en/of smartphone.

Wat moet u regelen?
Het is – naast Teams – niet nodig om verschillende extra programma’s te installeren. Maar wij raden u wel aan voor een online vergadering het volgende te regelen:

  • Up-to-date computer, laptop of tablet;
  • Een (ingebouwde) camera, microfoon en speakers of koptelefoon;
  • Een goed werkende internetverbinding.


Wat gebeurt er na de proefperiode?
Deze tijdelijke licenties zijn 6 maanden geldig, vanaf de datum waarop de licenties worden toegewezen aan uw nieuwe Office 365-omgeving. Zodra deze periode is verstreken, verlopen de licenties automatisch, zonder extra kosten. Als u binnen 90 dagen na verlopen van de gratis licentie besluit toch over te stappen op een betaalde licentie wordt Teams weer actief en zal alle inhoud blijven bestaan.

Voorwaarden
Microsoft stelt wel enkele voorwaarden aan het gebruik van deze tijdelijke Office 365 Teams licentie: 1) uw organisatie is nog niet werkzaam met Microsoft Teams; 2) uw organisatie heeft in het verleden nog geen tijdelijke Teams licenties geactiveerd; 3) er kunnen maximaal 1000 licenties/werkplekken gerealiseerd worden.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!