De laatste ontwikkelingen #samendoor

De laatste ontwikkelingen in onze samenwerking

In en rond Venéco

In en rond Venéco

De laatste ontwikkelingen in onze samenwerking

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of de eerste stappen in de samenwerking met DB+ zijn al gemaakt! Het jaar waarin we samen één bedrijf worden, onze krachten bundelen en verhuizen naar Wateringen. Genoeg te doen en genoeg te delen. Volg de ontwikkelingen!

 

Meer weten over de samenwerking met DB+? Klik hier!
timeline_pre_loader
#samendoor

Venéco en DB+ gaan #samendoor!

18 november 2020 | Venéco biedt nu méér dan alleen toekomstbestendige IT-oplossingen. Dankzij de fusie met DB+ uit Wateringen heb je genoeg aan één leverancier voor alle telecom- en IT-oplossingen. Snel, gebruiksvriendelijk en klaar voor de toekomst.

Het officiële tekenmoment

4 januari 2021 | Maandag was het bijzondere moment daar: één van de belangrijkste handtekeningen in het 25-jarig bestaan van Venéco werd gezet! De fusie met DB+ is officieel.

Eerste (online) bedrijfsuitje

15 januari 2021 | Op vrijdagavond trapten we het jaar digitaal af met alle medewerkers. Een presentatie werd gevolgd door een feestelijke pubquiz, hapjes en live muziek. De techniek bewijst maar weer hoe je online toch samen kunt zijn!

Verbouwplannen!

18 januari 2021 | Achter de schermen gebeurt veel. De huidige vestiging van DB+ in Wateringen wordt in een nieuw jasje gestoken, met als doel: een gezamenlijk pand voor alle medewerkers van Venéco en DB+. Dit betekent niet alleen extra werkplekken en een andere inrichting, maar ook een compleet nieuwe bedrijfskantine!

Het ontwerp is binnen...

5 februari 2021 | Er is hard gewerkt aan een ontwerp waarmee de huidige DB+ vestiging in Wateringen wordt omgetoverd tot een mooie, gezamenlijke locatie. Een plek waarin alle medewerkers en klanten zich thuis voelen. En het ontwerp is veelbelovend! Alvast een klein tipje van de sluier.. de pijlers zijn licht, tijdloos, professioneel en warm.


(Foto: Vestiging DB+ in Wateringen)

Mock-up Room

2 april 2021 | Licht, tijdloos, professioneel en warm. Dat zijn de uitgangspunten voor de nieuwe kantoorstijl van onze gezamenlijke vestiging. Om alle medewerkers alvast een voorproefje te geven is er speciaal een mock-up ruimte ingericht. Een werkplek moet namelijk niet alleen mooi zijn, maar vooral ook fijn werken!


(Foto: Mock-up Room Venéco/DB+ in Wateringen)

De verbouwing is gestart

5 mei 2021 | Het zaagwerk heeft plaatsgevonden en de hal wordt langzaam omgetoverd tot een ruimte voor de Technische Dienst inclusief een verdiepingsvloer voor uitbreiding van het magazijn. De verhuizing komt steeds dichterbij!

(Foto: Hal Venéco/DB+ in Wateringen)

Interne migratie vlekkeloos verlopen

26 mei 2021 | De samensmelting tussen de ICT omgevingen van Venéco en DB+ heeft er afgelopen weekend voor gezorgd dat we allemaal op dezelfde Microsoft 365 omgeving werken. Kortom, veilig en gemakkelijk samenwerken. Weer een mooie stap waar we trots op zijn.

De verbouwing is nog in volle gang!

20 juli 2021 | Ons nieuwe gezamenlijke pand in Wateringen krijgt steeds meer vorm. De verbouwing is nog in volle gang, maar de eerste resultaten zijn zichtbaar. Hierbij alvast een sneakpreview van het nieuwe atrium!

(Foto: Vestiging Venéco/DB+ in Wateringen)

Wij gaan samenwonen!

19 augustus 2021 | Deze zomer krijgt een mooi slotakkoord: Wij gaan samenwonen! Afgelopen maanden hebben we ons gezamenlijke pand verbouwd. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat vanaf 23 augustus de teams van Venéco en DB+ bij elkaar te vinden zijn in Wateringen. Ons kantoor in Maasdijk is per 23 augustus gesloten. Komt u dus een bestelling ophalen of heeft u bij ons op kantoor een afspraak? Dan bent u welkom op ons nieuwe adres in Wateringen:
Naaldwijkseweg 100
2291 PA Wateringen
Tel. 0174-615415

Bekijk hier de video
(Foto: Vestiging Venéco/DB+ in Wateringen)

Verdere uitbreiding dienstverlening!

12 oktober 2021 | Na de fusie met DB+ gaan wij ook samen door met informatiebeveiligings-specialist IO4U. IO4U is een organisatie met 10 jaar kennis en ervaring op het gebied van databeveiliging en compliance. Samen bieden we klanten nu een compleet aanbod op het gebied van ICT, telecom, databeveiliging en compliance. Van strategisch denken tot technisch uitvoeren. Meer weten? Lees het hier

(Foto: Vestiging Venéco/DB+ in Wateringen)

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!