Chat with us, powered by LiveChat

De laatste ontwikkelingen #samendoor

De laatste ontwikkelingen in onze samenwerking

In en rond Venéco

In en rond Venéco

De laatste ontwikkelingen in onze samenwerking

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of de eerste stappen in de samenwerking met DB+ zijn al gemaakt! Het jaar waarin we samen één bedrijf worden, onze krachten bundelen en verhuizen naar Wateringen. Genoeg te doen en genoeg te delen. Volg de ontwikkelingen!

 

Meer weten over de samenwerking met DB+? Klik hier!
timeline_pre_loader
#samendoor

Venéco en DB+ gaan #samendoor!

18 november 2020 | Venéco biedt nu méér dan alleen toekomstbestendige IT-oplossingen. Dankzij de fusie met DB+ uit Wateringen heb je genoeg aan één leverancier voor alle telecom- en IT-oplossingen. Snel, gebruiksvriendelijk en klaar voor de toekomst.

Het officiële tekenmoment

4 januari 2021 | Maandag was het bijzondere moment daar: één van de belangrijkste handtekeningen in het 25-jarig bestaan van Venéco werd gezet! De fusie met DB+ is officieel.

Eerste (online) bedrijfsuitje

15 januari 2021 | Op vrijdagavond trapten we het jaar digitaal af met alle medewerkers. Een presentatie werd gevolgd door een feestelijke pubquiz, hapjes en live muziek. De techniek bewijst maar weer hoe je online toch samen kunt zijn!

Verbouwplannen!

18 januari 2021 | Achter de schermen gebeurt veel. De huidige vestiging van DB+ in Wateringen wordt in een nieuw jasje gestoken, met als doel: een gezamenlijk pand voor alle medewerkers van Venéco en DB+. Dit betekent niet alleen extra werkplekken en een andere inrichting, maar ook een compleet nieuwe bedrijfskantine!

Het ontwerp is binnen...

5 februari 2021 | Er is hard gewerkt aan een ontwerp waarmee de huidige DB+ vestiging in Wateringen wordt omgetoverd tot een mooie, gezamenlijke locatie. Een plek waarin alle medewerkers en klanten zich thuis voelen. En het ontwerp is veelbelovend! Alvast een klein tipje van de sluier.. de pijlers zijn licht, tijdloos, professioneel en warm.


(Foto: Vestiging DB+ in Wateringen)

Mock-up Room

2 april 2021 | Licht, tijdloos, professioneel en warm. Dat zijn de uitgangspunten voor de nieuwe kantoorstijl van onze gezamenlijke vestiging. Om alle medewerkers alvast een voorproefje te geven is er speciaal een mock-up ruimte ingericht. Een werkplek moet namelijk niet alleen mooi zijn, maar vooral ook fijn werken!


(Foto: Mock-up Room Venéco/DB+ in Wateringen)

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!