Moving you forward
0174 350 350Contact

15 juni 2022 | blog

‘We hebben een oplossing voor je of we zoeken er een … en wel vandaag'

De kleuren in ons logo zijn niet toevallig. In termen van organisatiecultuur staat blauw voor ‘geoliede processen om daadkrachtig doelen te realiseren’. En groen staat voor ‘drive tot verbeteren, innoveren en toekomstgerichtheid’. En dát zijn precies de kenmerken – daadkracht en vooruitstrevendheid – waarmee wij jouw organisatie en mensen vooruit helpen. Dit is de aanpak waar wij voor staan.

Hoe dat er in de praktijk uitziet? Stel, jij komt met een vraag voor vandaag: sneller internet, betere security, nieuwe laptops of iets anders. Dan kijken wij niet alleen naar vandaag, maar ook alvast naar morgen en overmorgen. Wat zijn jouw ambities en uitdagingen en hoe zie jij de ontwikkelingen binnen jouw organisatie? Aanvullend kijken wij naar de ontwikkelingen en trends op het gebied van ICT, telefonie, cybersecurity en bijvoorbeeld (digitaal) samenwerken of het Internet of Things. Wat heeft jouw organisatie nodig om deze trends te volgen en bij te blijven? Dat antwoord brengen we samen en is ons advies aan jou. Zo ben jij klaar voor de toekomst, maar heb je ook antwoord op jouw ‘vraag van vandaag’.

Resultaatgericht en altijd bereikbaar

We zien je denkbeeldig fronsen: gaat dat dan niet lang duren, moet je niet erg lang op je antwoord wachten? Nee, want wij zijn ‘blauw’. We houden van aanpakken, doorpakken, tempo-maken. We hebben onze kennis paraat, op hoog niveau. Met één team en één drive gaan we gestroomlijnd en snel schakelend op het doel af, en zorgen we dat je nooit stil komt te staan. Resultaatgericht, voor de oplossing die een antwoord is op jouw behoefte. En heb je niet een vraag voor vandaag maar voor nú, dan is onze Servicedesk 24/7 bereikbaar of komen we bij je langs om de zaken snel op te lossen.

ICT zoals het bedoeld is

Klanten zeggen wel eens dat we niet te stoppen zijn, dat we altijd méér oplossingen hebben en aanvullende tips. Dat vinden we leuk om te horen. Want dat is precies zoals we hopen dat jij ons ervaart. Het gaat immers niet om wat we allemaal kunnen, maar om hoe we het voor je doen. Dat is ons onderscheidende vermogen. Met een nieuwsgierige blik kijken we naar de wereld, naar jou en naar de toekomst. En wat we signaleren zetten we om in oplossingen waar jij wat aan hebt. Soms zelfs zónder dat je erom vraagt. Voor ICT die werkt. En zoals het bedoeld is.

Hoe onze daadkracht jou vooruit helpt? 

We vertellen het je graag! Neem contact op