Moving you forward
0174 350 350Contact

Veilig Digitaal: NIS2 Kennissessie

Wat houdt NIS2 precies in en wat wordt er van jou en je organisatie verwacht? 

Op 17 oktober 2024 gaat de nieuwe NIS2-richtlijn van kracht. Dit betekent dat jouw organisatie zal moeten voldoen aan voorschriften op het gebied van cybersecurity. Maar wat omvat NIS2 precies en welke verplichtingen worden van jou en je organisatie verwacht? Ontdek alles hierover tijdens onze NIS2 Kennissessie op dinsdag 11 juni 2024!

Direct aanmelden
Veilig Digitaal: NIS2 Kennissessie

Waarom organiseren wij dit event?

Dit evenement is bedoeld om organisaties weerbaarder te maken tegen cyberaanvallen in het kader van de NIS2-richtlijn. Hoewel de richtlijn nog niet volledig is uitgekristalliseerd, is het essentieel om tijdig met de voorbereidingen te beginnen. Tijdens deze kennissessie delen we inzichten over de eerste stappen die je kunt nemen en hoe je je adequaat kunt voorbereiden op cyberaanvallen.

Voor wie is dit event interessant?

De informatie die we aanreiken is geschikt voor een breed security-minded publiek: van IT-manager, directie, CxO, securitymanager tot CISO.

Veilig Digitaal: NIS2 Kennissessie

Wat staat er op het programma?

Tijdens de kennissessie zullen experts van Yielder Group, Venéco en Hunt & Hackett de essentiële aspecten van de NIS2-richtlijn belichten. Welke meerwaarde kunnen zij bieden aan jouw organisatie en welke maatregelen zijn van cruciaal belang?

  • Mathijs Leenheer, Directeur Producten & Oplossingen bij Yielder Group, zal de toegevoegde waarde bespreken die Yielder en Venéco kunnen leveren aan jouw organisatie.
  • Jordy Terpsma, Productmanager Security bij Yielder Group, zal een diepgaande analyse presenteren en het belang benadrukken van het leggen van een solide basis voor beveiliging binnen jouw organisatie.
  • Marcel van Oirschot, Commercieel Directeur bij Hunt & Hackett, zal zijn inzichten delen over het belang van monitoring en detectie binnen jouw bedrijfsomgeving.

Locatie
De NIS2 Kennissessie vindt plaats op het hoofdkantoor Venéco, aan de Naaldwijkseweg 100 in Wateringen. 

Meld je nu aan!
Net zo enthousiast geworden over dit event als wij? Meld je snel aan voor het NIS2 Kennissessie op dinsdag 11 juni van 08:30 tot 11:00 uur.

Ja, ik ben erbij!

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden.