Moving you forward
0174 350 350Contact

23 juni 2022 | blog

Wat onze betrokkenheid jou brengt

Wij zijn je betrokken ICT-partner. We helpen jou, je organisatie en je medewerkers vooruit. Met ICT die voor je werkt. Zonder gedoe. Sinds dit voorjaar hebben we ons als Venéco opnieuw uitgevonden: we zijn je vertrouwde en vakkundige partner voor alles wat met ICT, telefonie en cyberveiligheid te maken heeft. En tegelijk zijn we vernieuwd.

Nieuw is dat we ons nu gewoon ‘jouw betrokken ICT-partner’ durven noemen. Dat zijn voor ons geen woorden, maar daden. Heb jij behoefte aan iemand die luistert naar wat je bedoelt, met je optrekt en naast je staat, meedenkt over die stip op de horizon, zoekt naar de beste oplossing om die te bereiken, zorgt dat die ook werkt en dat je medewerkers optimaal mee kunnen, evalueert, leert van onverwachte wendingen, nieuwe doelen stelt, en dóórpakt? Dan zijn wij graag je partner! Met heel veel betrokkenheid, energie en plezier.

Royaal delen

Natuurlijk delen jullie als eersten in onze energie en ons plezier. Omdat we geloven dat energie en plezier jouw organisatie en je mensen verder kunnen brengen. Maar we stoppen daarmee niet bij de kantoormuren of de kantooruren. De omgeving, de organisaties en de mensen die we tegenkomen en voor wie we kansen zien, mogen ook op ons rekenen. Dat kan gaan om jongeren. Zoals de jonge Bazen van Morgen en de vmbo-leerlingen die een kijkje komen nemen om hun horizon te verbreden, of de stagiaires via het DIF voor een kickstart van hun carrière. Het kan ook gaan om sportieve en culturele evenementen die zorgen voor vitaliteit en verbinding van mensen. En niet in de laatste plaats kan het gaan om de kwaliteit van onze leefomgeving. Dan zijn we juist wél zuinig met energie, zoeken we naar ICT-oplossingen die het milieu zo min mogelijk belasten of dragen we op andere manieren onze groene steentjes bij. 

Zo dragen wij ons steentje bij!

Lees meer

Mooie woorden of daden?

‘Jouw betrokken ICT-partner’. Vind jij het nog steeds veel mooie woorden? Daag ons maar uit! En ontdek zelf wat onze betrokkenheid voor jouw ICT (of meer) kan betekenen!

Neem contact met ons op!

Klik hier