Moving you forward
0174 350 350Contact

Persbericht

Venéco wordt onderdeel van Yielder Group

Telecom & IT-dienstverlener Yielder Group neemt ICT- en telecomspecialist Venéco uit Wateringen over. Met de overname versterkt Yielder Group haar ICT-portfolio en verstevigt het bedrijf haar positie als dé onafhankelijke partner in de zakelijke Telecom- en ICT-markt. 

(dit persbericht gaat verder onder de foto)

De overname past geheel in de groeistrategie van Yielder Group. Het bedrijf is continu op zoek naar organisaties in binnen- en buitenland om de groep te versterken. Afhankelijk van goedkeuring van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) zal de overname in de komende maanden worden afgerond.

Herwin van der Kamp, CEO van Yielder Group is verheugd over de toegevoegde waarde van de nieuwste aanwinst voor de groep. ‘Venéco is een innovatief bedrijf dat een breed portfolio aan hoogwaardige, flexibele, toekomstgerichte IT-oplossingen biedt, een koploper op het gebied van automatisering en digitalisering. Als Microsoft Solutions Partner op 
diverse gebieden zullen ze ons een kickstart geven op het gebied van productiviteit en cybersecurity. ‘

Volgens Wilbert Nederpelt, CEO van Venéco betekent de aansluiting bij Yielder Group een strategische zet om de slagkracht van Venéco te verhogen in een markt die zich in hoog tempo consolideert. ‘In een tijdperk van snelle technologische ontwikkelingen is het cruciaal voor organisaties om te blijven innoveren en hun dienstverlening te optimaliseren. Door zich te verenigen met Yielder Group, kan Venéco haar positie in de markt verstevigen en haar relaties nog beter bedienen.‘

Over Yielder Group
Yielder Group is dé onafhankelijke telecom- en IT-dienstverlener van Nederland. Met haar eigen merken en samen met partners bedient het bedrijf de zakelijke en consumentenmarkt op het snijvlak van telecom en IT.

Over Venéco
Met meer dan 30 jaar ervaring en diepgaande kennis van ICT en Telefonie, is Venéco de ideale en innovatieve partner voor haar relaties. Een enthousiast team van ruim 150 toegewijde medewerkers zet zich dagelijks vol passie en plezier in om haar relaties te ondersteunen. “Moving you forward” is hierbij leidend, want Venéco streeft er altijd naar om haar relaties te ondersteunen bij het behalen van hun doelen en groei.

Voor meer informatie over dit persbericht of over Venéco neem je contact op via 0174 -350 350 of info@veneco.nl.