Moving you forward
0174 350 350Contact

Productiviteit in de lift

Maak Kennis met Microsoft 365 Copilot

In maart kondigde Microsoft aan dat Copilot zal worden geïntegreerd in Microsoft 365. Dit zou een volgende megastap zijn in het breed beschikbaar maken van AI voor iedereen. Maar wat betekent dit precies? Hoe gaat dit straks in zijn werk? Dat vertellen we je graag!

jouw geavanceerde copiloot

De integratie van Copilot in al jouw dagelijkse apps

Volgens Microsoft brengt Copilot AI naar de werkvloer. Het zal gaan fungeren als jouw geavanceerde copiloot, vandaar ook de naam. Maar hoe werkt het precies? Microsoft 365 Copilot wordt op twee manieren geïntegreerd in Microsoft 365. Het zal worden geïntegreerd in de dagelijkse apps die je veelvuldig gebruikt, zoals Word, Excel en PowerPoint. In deze apps helpt het je om ideeën om te zetten in concrete output. Je krijgt ondersteuning bij het schrijven, bewerken, samenvatten en creëren, waarbij relevante inhoud wordt toegevoegd aan je bestaande documenten en presentaties. Hierdoor wordt creativiteit gestimuleerd en bespaar je uren aan schrijf-, zoek- en bewerktijd.

Maar ook in de apps Outlook en Teams gaat Copilot je ondersteunen en helpt het je tijd te besparen op terugkerende taken. Zo kan het e-mailthreads samenvatten, voorgestelde antwoorden genereren, belangrijke bespreekpunten in vergaderingen samenvatten en suggesties doen voor actiepunten. Daarnaast heeft Copilot de capaciteit om repetitieve taken in Power Platform te automatiseren en in slechts enkele minuten werkende apps te creëren.

Business Chat

Met Business Chat wordt het ondenkbare denkbaar

De tweede manier waarop het geïntegreerd wordt in Microsoft 365 is een opvallende toevoeging, genaamd Business Chat. Door jouw Microsoft 365-apps en jouw gegevens - zoals kalender, e-mails, chats, documenten, vergaderingen en contacten – samen te voegen, maakt Business Chat het mogelijk om taken uit te voeren die voorheen ondenkbaar waren. Je kunt bijvoorbeeld taalopdrachten geven, zoals: "Vertel mijn team hoe we de productstrategie hebben bijgewerkt" en het genereert een statusupdate op basis van de ochtendvergaderingen, e-mails en chatberichten.

Security

Maar is mijn data wel veilig met Copilot? 

Microsoft Copilot is ontworpen met veiligheid in gedachten. Het maakt gebruik van beveiligingsmaatregelen zoals encryptie en authenticatie om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn. Bovendien worden de gegevens die worden gebruikt om Microsoft Copilot te trainen, geanonimiseerd om de privacy van gebruikers te beschermen.

Coming soon

Wanneer kan ik er gebruik van maken? 

Op dit moment is Copilot alleen beschikbaar in een beperkte persoonlijke preview. Maar daar komt verandering in. Microsoft heeft aangegeven dat het de komende maanden voor een breder publiek beschikbaar wordt. Nog even geduld dus!

Advies op maat

Heb je een vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.