Moving you forward
0174 350 350Contact

Klantcase | Maas

De hele operatie duurzamer en klantgerichter

MAAS is leverancier van koffie, thee en frisdranken voor bedrijven waar innovatie, duurzaamheid en toekomstgericht werken belangrijke speerpunten zijn. Bij MAAS geloven ze in het goede van koffie en dat we met koffie het beste uit de mensen kunnen halen. De koffiemachines spelen daarin een belangrijke rol. Maar ook technologie is erg belangrijk! 

Klant aan het woord

Duurzaamheid & technologie

“Onze koffiemachines worden steeds meer gevuld met technologie,” vertelt Koen Petersen, COO bij Maas. “We vinden duurzaamheid ontzettend belangrijk en we gebruiken technologie van ‘One Coffee Connect’ om onze hele operatie duurzamer en klantgerichter te maken. Met het One Coffee Connect kunnen we bijvoorbeeld op afstand uitlezen of er een storing is of dat er een storing aankomt. Zo kunnen we op een efficiënte en CO2-vriendelijke manier onze monteurs inplannen, zij hoeven tenslotte alleen op pad te gaan als het écht nodig is. Zo werken we met minder bewegingen sneller, completer en klantgerichter.” aldus Koen. 

“De behoefte om koffiemachines bij MAAS steeds slimmer te maken, bracht ons samen. Met IoT-oplossingen hebben we nu veel meer inzicht. Deze slimme oplossingen beperken ook het aantal keer dat onze monteurs daadwerkelijk op locatie moeten zijn.'' aldus Koen Petersen, COO bij Maas. 

Benieuwd naar hoe wij IoT kunnen inzetten voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op!