Moving you forward
0174 350 350Contact

8 AUGUSTUS 2023 | BLOG

5 tips voor een gezonde werk-privébalans bij hybride werken

Medewerkers die hybride werken, dus deels op kantoor en deels ergens anders, ervaren dat het balanceren tussen werk en privé soms net zo uitdagend kan zijn als bij koorddansen. Maar met het juiste HR-beleid kun je ervoor zorgen dat ze die gezonde werk-privébalans vinden én behouden. Een win-winsituatie, want dit zorgt voor minder stress en burn-outs en meer tevreden medewerkers.

In deze blog deelt Robert Panhuyzen, adoptieconsultant bij Venéco, vijf praktische basisregels en werkafspraken die je direct kunt implementeren in je organisatie.

Het maximale uit je mensen halen

en samenwerken aan jullie succes

Vijf praktische basisregels en werkafspraken

Hybride werken en een gezonde werk-privébalans

Dit is slechts een greep uit alle maatregelen die je kunt treffen om hybride werken zo prettig mogelijk te maken voor je medewerkers. Uiteraard verschilt het per organisatie en zelfs per functie welke maatregelen van toepassing zijn. In de zorg moet het werk nu eenmaal 24/7 doorgaan. Maar ook daar kun je bepaalde richtlijnen invoeren voor een gezonde balans. Leg in ieder geval alle nieuwe afspraken rondom hybride werken vast in het HR-beleid voor de duidelijkheid en consistentie. 

Ook techniek kan helpen in het creëren van een goede werk-privé balans. Meer weten?

Lees de blog