Chat with us, powered by LiveChat

Private cloud

Voor optimale functionaliteiten met minimale risico’s

Private cloud

Schaalbare eigen, vertrouwde ICT-omgeving

Een private cloud biedt een sterke combinatie van ondernemings-specifieke functionaliteiten, optimale cyber security én flexibiliteit. In eigen beheer of gemanaged door Venéco. Snel, stabiel, met minimale risico’s en een ultieme performance.

Private cloud: snelheid en veiligheid in eigen hand

De infrastructuur van een private cloud wordt uniek en uitsluitend voor uw organisatie ontworpen. Volgens uw voorwaarden en specificaties. Net zo schaalbaar en flexibel als andere cloud-oplossingen, maar met meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld databescherming en privacy, of voor snelheid. Ultieme (cyber)veiligheid nodig? Een private cloud biedt het. Absolute zekerheid over beschikbaarheid? Een private cloud geeft het. Het ‘vermogen’ van de private cloud (opslag, snelheid) hoeft immers niet met anderen gedeeld te worden. En dankzij een volledige spiegeling is bedrijfscontinuïteit altijd gegarandeerd. De private cloud kan worden aangevuld met lokale servers voor bedrijfsspecifieke oplossingen en/of applicaties. Venéco adviseert graag over mogelijkheden, pluspunten en kosten.

Virtual Workspace: 1 app die alles kan

De Virtual Workspace van Venéco is een werkplek in de cloud. Een slim online verlengstuk van uw medewerkers om productief en doeltreffend (samen) te werken. Krachtig door zijn eenvoud en eenvoudig door zijn kracht. Anders dan bij de Office 365 Workspace  hebben medewerkers met de Virtual Workspace via één applicatie vanaf ieder device toegang tot hun virtuele bureaublad. Een eigen, vertrouwde ICT-omgeving met alle bestanden en bedrijfssoftware die ze nodig hebben. De Virtual Workspace van Venéco is ontzorgend compleet. Voor zoveel medewerkers en met zoveel toepassingen als nodig is. Met volledige toegang tot Office en andere bedrijfssoftware, inclusief data-opslag in eigen Nederlandse data-centers. Met state-of-the-art-beveiliging van de online werkplekken, stabiele verbindingen en goed bereik. Hardware (pc’s, laptops of thin cliënts) kan per werkplek worden toegevoegd; evenals print&scan-oplossingen voor efficiënt documentbeheer.

Wat zijn de voordelen van de Virtual Workspace van Venéco?

  • Altijd de laatste updates van Office: Outlook, Word, Excel en PowerPoint, Exchange, Sharepoint, OnDrive en meer;
  • Integratie met diverse bedrijfsapplicaties, zoals Exact, Unit4, Navision enzovoort;
  • Onbeperkte data-opslag;
  • Dagelijkse back up;
  • State-of-the-art antivirus, spyware en spamfilters voor de online werkplekken;
  • Optioneel: connectivity met firewall, backup internetaansluiting, WiFi, SSL-certificaten, toegang tot 4G en meer;
  • Optioneel: hardware van kwaliteitsmerken (HP, Apple, Samsung);
  • Heldere afspraken over implementatie, beheer, incidentmanagement, updates en eventueel vervangende hardware;
  • Toegang tot de Nederlandstalige Helpdesk.
Meer weten?

Neem contact op!

0174 – 615 415
sales@veneco.nl

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app

Venéco deelt graag haar kennis. Op de hoogte blijven? Enkele keren per jaar versturen we een nieuwsbrief. Bovendien brengt de gratis Venéco Service App acute storingen als eerste.

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app