Chat with us, powered by LiveChat

Hybride en on-premise

Een betrouwbaar -fundament onder groei, succes, toekomst…

Hybride en on-premise

Voor werken zonder omkijken…

ICT is de stille kracht achter álles. Die moet doen wat nodig is. In zowel een lokale on-premise oplossing of in een combinatie met cloud-oplossingen. Niet haperen. Geen aandacht voor zichzelf vragen. Zodat je aan de toekomst kunt werken ‘zonder omkijken…’. Zoals met de ICT van Venéco.

On-premise: een betrouwbaar fundament

Steeds meer mensen werken samen met mensen, en met machines. Steeds meer functies binnen één organisaties raken vervlochten, en organisaties met elkaar. Deze onderlinge afhankelijkheid vereist een absoluut betrouwbaar fundament van (hardware)componenten en netwerkverbindingen. Een fundament dat comfortabel samenwerken en wendbaar reageren mogelijk maakt. In de wetenschap dat ‘connectivity’ soms van levensbelang kan zijn, laten de intelligente netwerken van Venéco (inclusief servers, storage, wifi, internetverbindingen) je nooit in de steek. Vanuit het besef dat mens en machine in perfecte harmonie moeten samenwerken voor optimale productie en prestatie, zoekt Venéco naar de beste werkplek-componenten: BYOD/CYOD en/of cloud. Zo zijn de on-premise oplossingen van Venéco een betrouwbaar fundament voor de resultaten van vandaag en de mogelijkheden van morgen.

Hybride oplossingen: complex maatwerk

‘Eten van verschillende walletjes’, dat doen hybride oplossingen. Complex, maar absoluut maatwerk. Hybride is bijvoorbeeld een cloud-oplossing aangevuld met lokale servers voor specifieke bedrijfstoepassingen. Of een on-premise infrastructuur aangevuld met een cloud-oplossing als 365 Workspace of Virtual Workspace voor ultiem samenwerken. Of een combinatie van een private en een publieke cloud, zoals Azure van Microsoft. Hybride oplossingen bieden alle flexibiliteit en schaalbaarheid van een cloud en alle veiligheid, controle en bedrijfsspecifieke aspecten van een on-premise oplossing. Zo kan elk onderdeel van een organisatieproces worden ondersteund door de ICT-oplossing die hier het meest geschikt voor is. Een rimpelloze ‘connectivity’ tussen de verschillende componenten van zo’n maatwerk-oplossing garandeert zorgeloos ondernemen.… De hybride oplossingen worden wel de oplossingen van de toekomst genoemd. Venéco levert ze nu al. U moet dus de toekomst van Venéco hebben.

Meer weten?

Neem contact op!

0174 – 615 415
sales@veneco.nl

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app

Venéco deelt graag haar kennis. Op de hoogte blijven? Enkele keren per jaar versturen we een nieuwsbrief. Bovendien brengt de gratis Venéco Service App acute storingen als eerste.

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app