EasyRun: wees erbij in Monster!

EasyRun: wees erbij in Monster!

In en rond Venéco

In en rond Venéco

EasyRun: wees erbij in Monster!

Zaterdag 17 november vindt de jaarlijkse EasyRun weer plaats! Alweer de 44ste editie van deze spraakmakende Halve Marathon van Monster. De naam EasyRun is te danken aan MyEasyOffice, de no-nonsense cloudoplossing van Venéco. Venéco is sinds 2015 hoofdsponsor van dit evenement.

De EasyRun is alles behalve ‘easy’, met traditiegetrouw een parcours dat deels over het strand loopt. Na een loodzware editie van vorig jaar, is de waterstand dit jaar gunstig met aflopend tij. De start is stipt om 14.00 uur vanaf de Wielepet. Alle lopers ontvangen aan de start een officieel EasyRun-loopshirt. Het parcours van 21,1 kilometer gaat door de duinen naar Kijkduin, dan over het strand naar Hoek van Holland, door de duinen naar ‘s-Gravenzande en ten slotte weer terug naar Monster.

Ben je erbij?

Ga de sportieve uitdaging aan! Inschrijven is HIER mogelijk tot 8 november. Aanmoedigen langs de zijlijn kan natuurlijk ook altijd. Dan kunt u meteen een frisse herfstwandeling maken over het strand. Kom dus zaterdag 17 november naar Monster! Kijk voor meer informatie op www.halvemarathonvanmonster.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!