Cases & projecten

Hoe Venéco het regelt.

Hoe Venéco het regelt in de praktijk

Enkele cases en projecten uitgelicht

Case Flexibel werken in de cloud

‘Waterdicht ingericht’

Hoe Venéco zorgt voor meer werkplezier met een gestroomlijnde ICT-omgeving

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistiek dienstverleners. Om de eigen ambities te realiseren en te voldoen aan de eisen van buiten, was TLN op zoek naar een nieuwe IT-partner. Door samen met Venéco over te stappen naar werken in de cloud met 365 Workspace kon de organisatie veilig de digitaliseringsslag maken.

Case Flexibel werken in de cloud

‘Samen vooruitdenken’

Hoe Venéco ondersteunt met een feilloos werkende ICT-infrastructuur

‘In februari opende het Amsterdam Skills Centre (ASC) onder veel belangstelling zijn deuren. Zelfs premier Rutte en burgemeester Halsema kwamen kijken. Het ASC is een innovatief trainingscentrum voor medisch specialisten van over de hele wereld. Nieuwe spin in het ICT-web daar is Venéco. Een verhaal over kennis, kennissen en kennisoverdracht…

Case flexibel werken in de cloud

Allround HR-bedrijf People & Payment

Hoe Office 365 van Venéco zorgdraagt voor de meest (kosten)efficiënte en veilige ICT-omgeving.

People & Payment startte als salarisbureau. Van daaruit zijn zij de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Een groeiend en innovatief allround HR-bedrijf, dat ondersteund door Office 365 van Venéco bovendien gebruikmaakt van de meest (kosten)efficiënte en veilige ICT-omgeving.

Case betrouwbaar fundament

Innovatieve Koppert Cress

Hoe Venéco’s intelligente ICT bijdraagt aan duurzaamheid en innovatie in de tuinbouwsector.

Het Westlandse Koppert Cress is gespecialiseerd in de teelt van unieke zaailingen (cressen) die een verrassende invloed hebben op de zintuigen. Smaak, geur, gevoel, presentatie – er is een cress voor elke toepassing. Met Venéco als ICT-partner wil het bedrijf ambities realiseren, onder andere op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Oplossingen altijd dichtbij

Recente projecten

Verbakel Bouwbedrijf
Weten wat nodig is

Bouwen en onderhouden: het zijn twee specialismen binnen de bouwsector. Specialismen die bij Verbakel Bouwbedrijf in Poeldijk onder één dak zijn verenigd. Met ruim veertig jaar ervaring weet het bedrijf wat ze nodig heeft. Daarom kozen ze voor de 365 Workspace van Venéco, met de modernste technologieën én unieke support en expertise.

Middelburg Chrysanten
Klaar voor de toekomst

Middelburg Chrysanten is klaar voor de toekomst. Onlangs hebben ze ze een gloednieuwe en hypermoderne kas laten bouwen ter uitbreiding van hun chrysantenkwekerij in Maasdijk. Tegelijkertijd kreeg hun office ook een make-over: Venéco installeerde een nieuwe hybride ICT-omgeving én Office 365.

Meerdeur
Veilige opslag

Meerdeur heeft alle soorten automatische deuren in huis. Dankzij hun specialisme is de klant altijd zeker van de juiste deur. Om zelf zeker te kunnen zijn van een veilige opslag van hun deuren, liet Meerdeur door Venéco camera’s installeren in hun pand.

Plus Accountants
Slagvaardig handelen

Plus Accountants helpt ondernemers om alles uit hun onderneming te halen wat erin zit. Ze werken, flexibel, slagvaardig en servicegericht. Daarom vroegen ze voor Venéco om een nieuwe hybride ICT-omgeving te installeren met Office 365-werkplekken.

REKO B.V.
Geavanceerde technieken

Ook Recycling kombinatie REKO B.V. koos voor de nieuwe hybride ICT-omgeving en Office 365-werkplekken van Venéco. Het bedrijf produceert herbruikbare grondstoffen. Met geavanceerde recyclingtechnieken zetten ze afvalstoffen om in nieuwe grondstoffen voor de bouwindustrie. Met hun nieuwe office-systeem is REKO nu toonaangevend op álle vlakken.

Koole Tank storage
Vloeiende overstap

Koole Tank storage heft hoogwaardige opslagterminals voor vloeistoffen op meerdere locaties in Nederland en daarbuiten. Alle locaties voldoen aan de striktste beveligingseisen. Om ook hun office veilig te houden was een uitfasering van Windows 7 ook hier noodzakelijk. Samen met Venéco maakten ze een vloeiende overstap naar Windows 10.

Duijnisveld en zn.
Bedrijfscontinuïteit gegarandeerd

Duijnisveld en zn. zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van stalen kasconstructies. Met hun vernieuwende aanpak slagen ze erin om gelijke tred te houden met veranderingen in de markt. Daarbij hoort ook een nieuw supportsysteem. Venéco hielp hen de overstap te maken naar Windows 10 zodat hun bedrijfscontinuïteit gegarandeerd blijft.

Prins Group
Koning te rijk

Prins Group is de koning te rijk met de gloednieuwe High Available ICT-infrastructuur van Venéco. Hiermee is het bedrijf klaar om – in Nederland en ver daarbuiten – innovatieve nieuwe kassen te realiseren voor de glastuinbouwsector.

Van der Kraan
Futureproof

Van der Kraan Accountants & Adviseurs staat bekend als full service financieel dienstverlener. Dankzij de nieuwe servers van Venéco is hun werkomgeving weer futureproof. Zo kunnen zij ook komende jaren hoogwaardige diensten blijven leveren in de regio.

TiSento
Een geschenk

TiSento betekent letterlijk ‘ik voel je’ en is een geschenk uit het hart. Het bedrijf kweekt kleurrijke bloemen en planten als geschikt cadeau voor ieder moment. Om collecties op tijd gereed te hebben is een betrouwbare ICT-omgeving cruciaal. De nieuwe geïnstalleerde servers van Venéco zijn daarbij een geschenk: het bedrijf is klaar voor volgende seizoenen.

Koppert Cress
Duurzaam

Koppert Cress is gespecialiseerd in de teelt van ‘cressen’ (teeltgroenten) die gebruikt worden in culinaire gerechten. Het bedrijf is voorloper en voorbeeld in de tuinbouwsector op het gebied van duurzaamheid. Ook de relatie met Venéco is duurzaam. Na een eerdere update van alle ICT-systemen en beveiliging is er een geheel nieuwe ICT-infrastructuur aangelegd.

Zuidkoop de Lier
Snel schakelen

Zuidkoop de Lier siert de omgeving met bloemkunst en interieurbeplanting. Ongeacht of het om een bedrijfsruimte, beurshal of restaurant gaat. Om op ieder moment via alle devices snel te kunnen schakelen, realiseerde Venéco een compleet dekkend wifi-netwerk in het kantoorpand van dit creatieve bedrijf.

Maarel Orchids
Kwaliteit voorop

Orchideeën zijn kwetsbare, delicate planten. Maarel Orchids zet kwaliteit daarom altijd voorop. In het kweken van de bloem én in het zakendoen. Met hun nieuwe High Available ICT-infrastructuur van Venéco zijn snelheid en continuïteit gegarandeerd en is kwaliteit gewaarborgd.

“Wij hebben heel bewust gekozen voor Venéco als partner.”

Betrouwbaar, professioneel en geheel ontzorgend

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app

Venéco deelt graag haar kennis. Op de hoogte blijven? Enkele keren per jaar versturen we een nieuwsbrief. Bovendien brengt de gratis Venéco Service App acute storingen als eerste.

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app