Chat with us, powered by LiveChat

Cases & projecten

Hoe Venéco het regelt.

Hoe Venéco het regelt in de praktijk

Enkele cases en projecten uitgelicht

Case Flexibel werken in de cloud

Creatief & strategisch

Hoe Arling durft vooruitgang te boeken met Office 365

‘Arling durft…’ – met deze pay-off durft het Westlandse Arling haar opdrachtgevers boven alle andere uit te laten stijgen. Dit doet zij met creatieve, strategische communicatie en events. Vooral in het Westland, maar ook daarbuiten. Na 25 jaar voegt Arling een nieuwe schakel toe aan deze ‘durfal-ketting’: Arling durft voortuitgang te boeken met Office 365. Natuurlijk met Venéco als partner.

Case betrouwbaar fundament

Innovatieve Koppert Cress

Hoe Venéco’s intelligente ICT bijdraagt aan duurzaamheid en innovatie in de tuinbouwsector.

Het Westlandse Koppert Cress is gespecialiseerd in de teelt van unieke zaailingen (cressen) die een verrassende invloed hebben op de zintuigen. Smaak, geur, gevoel, presentatie – er is een cress voor elke toepassing. Met Venéco als ICT-partner wil het bedrijf ambities realiseren, onder andere op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Case flexibel werken in de cloud

Allround HR-bedrijf People & Payment

Hoe Office 365 van Venéco zorgdraagt voor de meest (kosten)efficiënte en veilige ICT-omgeving.

People & Payment startte als salarisbureau. Van daaruit zijn zij de afgelopen jaren gestaag gegroeid. Een groeiend en innovatief allround HR-bedrijf, dat ondersteund door Office 365 van Venéco bovendien gebruikmaakt van de meest (kosten)efficiënte en veilige ICT-omgeving.

Oplossingen altijd dichtbij

Recente projecten

Prins Group
Koning te rijk

Prins Group is de koning te rijk met de gloednieuwe High Available ICT-infrastructuur van Venéco. Hiermee is het bedrijf klaar om – in Nederland en ver daarbuiten – innovatieve nieuwe kassen te realiseren voor de glastuinbouwsector.

Van der Kraan
Futureproof

Van der Kraan Accountants & Adviseurs staat bekend als full service financieel dienstverlener. Dankzij de nieuwe servers van Venéco is hun werkomgeving weer futureproof. Zo kunnen zij ook komende jaren hoogwaardige diensten blijven leveren in de regio.

TiSento
Een geschenk

TiSento betekent letterlijk ‘ik voel je’ en is een geschenk uit het hart. Het bedrijf kweekt kleurrijke bloemen en planten als geschikt cadeau voor ieder moment. Om collecties op tijd gereed te hebben is een betrouwbare ICT-omgeving cruciaal. De nieuwe geïnstalleerde servers van Venéco zijn daarbij een geschenk: het bedrijf is klaar voor volgende seizoenen.

Koppert Cress
Duurzaam

Koppert Cress is gespecialiseerd in de teelt van ‘cressen’ (teeltgroenten) die gebruikt worden in culinaire gerechten. Het bedrijf is voorloper en voorbeeld in de tuinbouwsector op het gebied van duurzaamheid. Ook de relatie met Venéco is duurzaam. Na een eerdere update van alle ICT-systemen en beveiliging is er een geheel nieuwe ICT-infrastructuur aangelegd.

Zuidkoop de Lier
Snel schakelen

Zuidkoop de Lier siert de omgeving met bloemkunst en interieurbeplanting. Ongeacht of het om een bedrijfsruimte, beurshal of restaurant gaat. Om op ieder moment via alle devices snel te kunnen schakelen, realiseerde Venéco een compleet dekkend wifi-netwerk in het kantoorpand van dit creatieve bedrijf.

Maarel Orchids
Kwaliteit voorop

Orchideeën zijn kwetsbare, delicate planten. Maarel Orchids zet kwaliteit daarom altijd voorop. In het kweken van de bloem én in het zakendoen. Met hun nieuwe High Available ICT-infrastructuur van Venéco zijn snelheid en continuïteit gegarandeerd en is kwaliteit gewaarborgd.

Kamps Transport
Communiceren

Kamps Transport is al decennialang actief als logistieke dienstverlener van formaat. Eerder mocht Venéco een volledige overgang naar de cloud realiseren. Volgende stap was het overzetten van de telefonie naar de cloud. Met de 3CX-telefonieoplossing kan Kamps Transport voortaan overal en via alle devices communiceren met klanten.

Van den Berg Transporttechniek
Aan boord

Van den Berg Transporttechniek heeft met de Demag-producten de beste oplossing voor iedere hijs- of transportvraag. Voor klantcontact, orders en technische instructies is goede ICT onmisbaar. Logisch dat ze Venéco aan boord hesen voor een nieuwe ICT-omgeving.

WoonZorgcentra Haaglanden
Zorgeloos zorgen

Bij de zorg en ondersteuning van ouderen en kwetsbaren kun je alle hulp gebruiken. Van zowel mensenhanden als techniek. Voor de verschillende locaties van WoonZorgcentra Haaglanden leverde Venéco daarom – met zorg – een nieuwe netwerkinfrastructuur.

Enalco BV
Kwalitatief hoogwaardig

Enalco BV staat voor geavanceerde uitlaatgassystemen voor glastuinbouw en industrie. Innovatieve technische systemen voor maximale energiebesparing. Dan moet de ICT je niet in de kou laten staan. Een High Available ICT-infrastructuur van Venéco was precies wat ze nodig hadden.

Respect Zorggroep
Veilige zorg

Respect Zorggroep biedt zorg en woonvoorzieningen voor mensen met een indicatie in de regio Den Haag. Voor een veilig gevoel op de woonzorglocaties installeerde Venéco een nieuw camerasysteem.

Stolp+KAB adviseurs en accountants
Stapje extra

Stolp+KAB adviseurs en accountants ondersteunen hun klanten financieel, juridisch en fiscaal. Daarbij doen ze nét dat stapje extra. Ze zijn dan ook ‘in de wolken’ dat de cloudoplossing van Venéco ditzelfde ‘extra’ heeft, flexibel én veilig.

Van der Knaap Groep
Wereldwijde connectie

 

Van der Knaap Groep laat producten groeien dankzij bijvoorbeeld hoog waardige natuurlijke bewortelingsmaterialen. Dit Westlandse familiebedrijf heeft productielocaties over de hele wereld. ‘Downtime’ is dus geen optie. Dankzij de High Available ICT-infrastructuur van Venéco kunnen zij zich non-stop richten op hun eigen groei.

CARGOBOSS & Van Daalen Transport
Rollend materieel

De zusterbedrijven CARGOBOSS & van daalen transport zijn gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer en rijden dagelijks door West-Europa. Transport moet rollen, ICT mag dus ook niet stilvallen. In hun nieuwbouw ligt daarom een High Available ICT-infrastructuur van Venéco.

Tuincentrum Leurs
Draadloos dagje uit

Tuincentrum Leurs in het Limburgse Venlo is uitgegroeid tot een compleet dagje uit. Naast een groot assortiment tuin- en woonaccessoires, hebben ze een Tuincafé, een Italiaans restaurant én een indoor speeltuin! Venéco hielp groeien, met een gloednieuwe ICT-omgeving, servers en ultra-snelle wifi.

“Wij hebben heel bewust gekozen voor Venéco als partner.”

Betrouwbaar, professioneel en geheel ontzorgend

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app

Venéco deelt graag haar kennis. Op de hoogte blijven? Enkele keren per jaar versturen we een nieuwsbrief. Bovendien brengt de gratis Venéco Service App acute storingen als eerste.

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app