Praktische webinars gaan dieper in op security

Webinars gaan dieper in op security

In en rond Venéco

In en rond Venéco

Webinars gaan dieper in op security

Echt veilig thuiswerken gaat om een solide samenspel van mens en techniek. Venéco zet vol in op beide en deelt haar kennis en ervaring op dit terrein tijdens enkele specifieke webinars.

Venéco stelt via webinars haar kennis en expertise beschikbaar aan ondernemers en managers. Over hoe het Moderne Werken met Microsoft 365 helpt bij de bedrijfsthema’s van nu. Op 10 november is er een webinar over ‘Security: beleid en praktijk’.

Het meest gehoorde bezwaar is nog altijd: ‘werken in de cloud is niet veilig, 100% cyberveiligheid is niet haalbaar’. Inderdaad is cybersecurity – beleid én praktijk – een absolute ‘must’ als alle medewerkers vanaf ieder apparaat, op elk tijdsstip en op iedere locatie toegang hebben tot netwerken en data – zeker ook vanuit huis. In dit webinar wordt u meegenomen in de Microsoft-wereld van cybersecurity en databeveiliging: de filosofie, de ontwikkelingen en de ongekende mogelijkheden.

De webinars van Venéco zijn actueel, gratis en beknopt (van 12.00-13.00 uur). Kijk HIER voor de overige thema’s of meld je aan!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!