Venéco staat pal achter ADO en hernieuwt contract

Venéco staat pal achter ADO en hernieuwt contract

In en rond Venéco

In en rond Venéco

Venéco staat pal achter ADO en hernieuwt contract

Loyaliteit gaat bij Venéco van hoofd naar hart, van mouw naar rug, van nu naar 2023. In goede tijden en slechte tijden. Deze bedrijfsloyaliteit omvat klanten, medewerkers, relaties én de Haagse voetballegende ADO Den Haag. Recent heeft Venéco het lopende sponsorcontract met ADO opengebroken, uitgebreid en verlengd tot halverwege het jaar 2023. ‘Dit was het moment om pal achter de club te gaan staan’, zegt Wilbert Nederpelt, algemeen directeur van Venéco.

Venéco levert toekomstbestendige ICT-oplossingen, maar behoud ook graag het goede uit het verleden. De relaties met ADO Den Haag dateren al uit de ‘Zuiderpark-periode’. Enkele jaren geleden werden deze opnieuw aangehaald toen Venéco mouwsponsor en Sky Lounge-houder werd. Later ‘verhuisde’ Venéco als shirtsponsor naar de rug. En daar waar de spelers hun prestaties op het veld neerzetten, zette Venéco zich in om de prestaties áchter de schermen te optimaliseren door alle backoffice-processen naar de cloud te brengen en de medewerkers te trainen in het Moderne Werken met Microsoft 365.


Met elkaar
Nu voegt Venéco opnieuw een extra dimensie toe aan haar sponsorschap: door het contract te verlengen tot halverwege 2023 en opnieuw Sky Lounge-houder in het Cars Jeans Stadion te worden. Wilbert Nederpelt vindt dit het perfecte moment om de samenwerking uit te breiden en te verlengen. ‘We staan pal achter ADO Den Haag en de ingezette koers van de club. Er heerst nieuw elan wat we ook terugzien in de open en transparante benadering van de sponsoren. Er is sprake van een nieuwe uitstraling. De sfeer, gezelligheid en warmte bij de club zijn een aanrader voor alle (potentiële) sponsoren. Venéco’s hele manier van werken is bovendien gebaseerd op de overtuiging dat je het mét elkaar moet doen, in goede en in minder goede tijden.’


Respect
Ook algemeen directeur Mohammed Hamdi van ADO Den Haag is er trots op dat een bedrijf als Venéco zich in tijden als deze volledig achter de club schaart. ‘Venéco is een prachtige organisatie, die respect hoog in het vaandel heeft staan. Dat zie je terug in het hele bedrijf en ook in onze opnieuw vernieuwde relatie.’

 

Van links naar rechts: Gert-Jan Bunt (Commercieel Directeur ADO Den Haag), Wilbert Nederpelt (Algemeen Directeur Venéco), Mohammed Hamdi (Algemeen Directeur ADO Den Haag), Jesper van den Bosch (Partnership Manager ADO Den Haag)

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!