Microsoft 365 Consultant

Microsoft 365 Consultant

Vast dienstverband, 32 – 40 uur, Wateringen / Zoetermeer

Solliciteer direct voor deze functie!

Vast dienstverband,  32 – 40 uur, Wateringen / Zoetermeer

Microsoft 365 Consultant

Ons net verbouwde kantoor in Wateringen zul jij niet vaak zien. Als Microsoft 365 consultant ben je namelijk vaak op locatie bij onze topklanten. Daar adviseer je hoe de huidige IT omgeving nóg slimmer en veiliger kan. Van ons krijg je al het vertrouwen om jouw Microsoft expertise in te zetten. Je bent verantwoordelijk voor jouw klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Natuurlijk zitten je collega’s klaar om te overleggen of te helpen. En is het kantoor altijd voor je open als je een rustige werkplek zoekt om de plannen uit te werken, voor een lekkere smoothie of een flipperkastpauze 😉

De functie

Microsoft 365 speelt in jouw functie de hoofdrol. Je laat de dienst dan ook schitteren. Iedere ICT omgeving is anders maar je brengt de mogelijkheden die Microsoft heeft in kaart en matcht dit met de behoeftes van je klant. Je onderhoudt de contacten met je klanten goed en werkt samen vanuit betrokkenheid en interesse. Zo weten ze je altijd te vinden als er een (technische) vraag is over hun ICT.

Doorgroeimogelijkheden
Ben jij al een specialist maar wil je verder ontwikkelen of specialiseren? Wij investeren graag in passende cursussen of opleidingen om het beste in jou naar boven te halen. We zijn een team professionals dat alles voor elkaar krijgt. Mét elkaar!   

Werkzaamheden

Hoe ziet je dag er dan uit? Jouw werkzaamheden kunnen bestaan uit onderstaande taken. We gaan graag met je in gesprek over wat jij leuk vindt en waar jouw kwaliteiten liggen!

 • Het uitvoeren van Microsoft 365 projecten in samenspraak met je collega’s;
 • Migratieplannen bedenken om bestaande omgevingen naar Azure over te zetten;
 • Microsoft Azure omgevingen uitdenken en implementeren;
 • Autorisatie inrichten op basis van Azure Active Directory;
 • Management en security eigenschappen inregelen;
 • Onderzoeken, adviseren, inrichten, beheren en optimaliseren van (nieuwe) Microsoft 365 oplossingen;

Wat wij bieden

 • Vertrouwen
  We zijn een platte organisatie gebaseerd op Lean werken. Dit betekent dat we geen planningsafdeling of managers hebben. We geven je het vertrouwen om je functie zelf in te delen en leggen de focus op de werkzaamheden waar jij blij van wordt. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om flexibel te werken en urenverantwoording te verdelen over de week.
 • Balans
  We zijn bloedserieus over onze doelen, maar dat betekent niet dat het hier een stijve bedoening is. Integendeel zelfs. Plezier in je werk staat voorop en we doen er alles aan om dat plezier te vergroten. Iedere maand organiseren we activiteiten in ons Vitaal programma. Iedere week hebben we groentesapjes en smoothies en iedere dag lachen we samen op de werkvloer.
 • Samen
  Zonder jou input kunnen wij niet groeien. Dus doen we het samen. Je collega’s leren van jou en jij van je collega’s. We zijn benieuwd naar je mening en vragen je ook die actief te delen bij bijvoorbeeld de maandelijks technische ontbijtsessie.
 • Expertise
  We investeren graag in nieuw talent. Dus twijfel niet om te reageren op de functie ook al ken je niet alle ins & outs van Microsoft. We vragen wél affiniteit met IT en techniek. Word je daar enthousiast van? Dan bieden we je werkgerelateerde opleidingen en doorgroeimogelijkheden in specialisme en techniek.

 

En ook…

Uiteraard horen bij deze functie goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder studievergoeding, pensioen, bonussen, bedrijfsuitjes, zakelijke auto, laptop en telefoon.

Jouw ervaring

 • Ervaring met Microsoft 365 en/of Azure is een pré;
 • Vaardigheden zoals zelfstandig, nauwkeurig, gestructureerd en analytisch;
 • Denken in oplossingen in plaats van problemen;
 • Microsoft (MS- 100/ MS-101) gecertificeerd (of bereidheid dit te volgen) is een pré;
 • Azure (AZ-103 / AZ-104 of AZ-900) gecertificeerd (of bereidheid dit te volgen) is een pré.

Over Venéco

Venéco levert ICT, met de eindgebruiker als uitgangspunt. In de cloud. Op locatie. Of hybride. Als gecertificeerd Gold partner van Microsoft koppelen we onze unieke expertise aan de grenzeloze mogelijkheden van Microsoft 365 en Azure.

Venéco en DB+ gaan samen door!

Door onze samenwerking met DB+ kunnen we je nu nóg meer bieden. Maak kennis met DB+. 

Venéco en DB+ gaan samen door en daarmee combineren wij 25 jaar ervaring in zowel IT als telecom. Niet alleen onze krachten worden gebundeld, maar ook de carrièremogelijkheden zijn hierdoor eindeloos.

Wil jij meewerken aan onze ambitieuze plannen voor de toekomst? Dan horen we graag van je!
Meer weten over onze samenwerking? Klik hier. 

Werving- en selectiebureau, detacheringbureau of consultancy?

Om een goede band met onze potentiële nieuwe collega’s op te bouwen, vinden wij het belangrijk om kandidaten direct te kunnen benaderen. Ongevraagde profielen die via intermediairs worden aangeboden, zullen we daarom als directe sollicitatie behandelen.

Direct solliciteren?

Neem contact op met
Anouk van Alphen!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan via het onderstaande sollicitatieformulier of solliciteer via:

0174 615 415 / 06 2145 33 05
hr@veneco.nl

Kom erbij!

Waarom werken voor Venéco?

Bij Venéco is geen dag hetzelfde. ICT ontwikkelt zich razendsnel en wij willen nu eenmaal vooroplopen in kennis. Daarnaast vragen klanten elk uur onze aandacht. Dankzij onze ICT verloopt hun business ongestoord. En veilig. Onze mouwen zijn dus altijd opgestroopt. Ons verstand staat altijd ‘op scherp’. En ons humeur is altijd goed. Kennis, kwaliteit en service zijn onze drijfveren! Heb jij dat in je? Solliciteer en weet je welkom!

LIGT JOUW TOEKOMST BIJ VENÉCO?

Solliciteer nu!

 • Accepted file types: jpg, png, pdf, docx, doc.