Chat with us, powered by LiveChat

Sterk in aanval én verdediging

Hoe een cloudoplossing de digitale transitie in de Eredivisie makkelijker maakt

Flexibel werken in de cloud

Spraakmakende eredivisiespeler ADO Den Haag

De relatie tussen ADO Den Haag en Venéco is nog inniger geworden. Met ingang van het seizoen 2019-2020 is Venéco drie seizoenen lang de trotse rugsponsor. Tegelijkertijd begeleidt Venéco de kantoororganisatie van de club naar een compleet nieuwe manier van samenwerken. In de markt of in het veld: elke speler moet zich voortdurend blijven vernieuwen.

Het begon ooit met een Venéco-reclamebord langs de velden in het Zuiderpark. Na 3 jaar als sponsor op de mouw, is Venéco nu rugsponsor geworden en ondersteunt het de kantoororganisatie van ADO Den Haag naar het ‘moderne werken’. De medewerkers van de club werkten al met een cloudoplossing van Venéco, maar breiden deze nu uit naar Microsoft 365 zakelijk, een prettige en productieve manier van online samenwerken.

Gedeelde visie
Ook op het gebied van veiligheid delen ADO en Venéco dezelfde visie. Dat resulteerde onder andere in de (fysieke) beveiliging van het Car Jeans Stadion via een geavanceerd IP-gestuurd camerasysteem. Eén systeem, één netwerk, dat ook vlekkeloos samenwerkt met de ticketing-leverancier. Alles kwam samen in de cloud. Zélfs de organisatie van de jeugdafdeling in het Zuiderpark!

Doeltreffend een-tweetje
En binnenkort werkt het volledige backoffice van ADO Den Haag met de 365 Workspace®. Deze omvat het bekende Office-pakket (met Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Sharepoint …) en opslag van bedrijfsdata in de cloud (One Drive). Venéco biedt deze werkplekken bovendien met betrouwbare back up-oplossingen. Om te zorgen dat het team er alles uit haalt wat erin zit verzorgt Venéco ook instructievideo’s, handleidingen en periodieke Security Awareness Trainingen, voor bewust veilig werken. Door de moderne Office 365 werkplekken door Venéco te laten verzorgen, heeft ADO een doeltreffend een-tweetje. Altijd de meest vooruitstrevende techniek van Microsoft samen met de ‘all inclusive’ expertise en support van Venéco!

Meer weten?

Neem contact op!

0174 – 615 415
sales@veneco.nl

“Zorgeloos samenwerken met Office 365 in de cloud!”

Flexibel inspelen op de toekomst

Visies, meningen, ideeën

Laat je inspireren!

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app

Venéco deelt graag haar kennis. Op de hoogte blijven? Enkele keren per jaar versturen we een nieuwsbrief. Bovendien brengt de gratis Venéco Service App acute storingen als eerste.

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app