Security Consultant

Security Consultant

Vast dienstverband, 32 – 40 uur, Wateringen en/of Zoetermeer

Solliciteer direct voor deze functie!

Vast dienstverband, 32 – 40 uur, Wateringen en/of Zoetermeer

Security Consultant

Ons vers verbouwde kantoor in Wateringen zul jij niet vaak zien. Als Security Consultant ben je namelijk vaak op locatie bij onze topklanten. Daar adviseer je hoe de huidige IT-omgeving nóg slimmer en vooral veiliger kan. Van ons krijg je al het vertrouwen om jouw expertise op het gebied van security & compliance in te zetten. Onze klanten goed beschermen tegen cybercriminaliteit; daar kom jij elke dag met liefde je bed voor uit! Natuurlijk zitten je collega’s klaar om te sparren of te helpen. En is het kantoor altijd voor je open als je een rustige werkplek zoekt om de plannen uit te werken, voor een lekkere smoothie of een flipperkastpauze 😉

De functie

Security speelt in jouw functie de hoofdrol. Je laat dan ook de dienst schitteren. Iedere ICT omgeving is anders. Heeft de klant een disaster recovery procedure? Zijn de back-up voorzieningen zodanig ingericht dat jouw klant snel en efficiënt de systemen kan herstellen in het geval van een cyberincident? Is er een haalbaar communicatieplan om belanghebbenden tijdig en adequaat te informeren? Niet echt onderwerpen voor bij het koffiezetapparaat.. wél vraagstukken waar jij dagelijks met passie mee bezig bent om onze relaties hierin te ondersteunen. Je werkt met ze samen vanuit betrokkenheid en interesse.

Doorgroeimogelijkheden

Ben jij al een ICT specialist maar wil je verder ontwikkelen of specialiseren? Wij investeren graag in passende cursussen of opleidingen om het beste in jou naar boven te halen. We zijn een team professionals dat alles voor elkaar krijgt. Mét elkaar!

Jouw werkdag

’s Ochtends start je thuis op. Je hebt een Teams call met een nieuwe klant en je salescollega’s. Leuk om kennis te maken. Doel van dit gesprek is voor jou om erachter te komen waar de behoeften van de klant liggen en de risico’s te inventariseren. Yes! Hier zijn kansen voor verbetering. De klant wil graag met jou aan de slag om awareness bij de medewerkers te creëren en de processen zo in te richten dat cybercriminelen hier geen kans maken.
Daarna stap je in de auto. Je gaat namelijk de resultaten van de uitgevoerde ‘Cybersecurityscan’ presenteren bij een klant. Uit de scan is gebleken dat een disaster recovery plan ontbreekt en de logging files niet actief gemonitord worden. Maar daar ben jij to the rescue! Samen richten jullie het zo in dat we de risico’s zoveel mogelijk beperken.
Snel nog even naar kantoor. Samen met 2 collega’s heb je afgesproken inzichtelijk te maken welke klanten nog geen gebruik maken van 2FA en hier actie op te ondernemen. Dat kan natuurlijk niet meer anno 2022.
De week is weer voorbij gevlogen. Op naar de vrijdagmiddagborrel!

Wat wij bieden

Vertrouwen

We zijn een platte organisatie gebaseerd op Lean werken. Dit betekent dat we geen planningsafdeling of managers hebben. We geven je het vertrouwen om je functie zelf in te delen en leggen de focus op de werkzaamheden waar jij blij van wordt. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om flexibel te werken en urenverantwoording te verdelen over de week.

Balans

We zijn bloedserieus over onze doelen, maar dat betekent niet dat het hier een stijve bedoening is. Integendeel zelfs. Plezier in je werk staat voorop en we doen er alles aan om dat plezier te vergroten. Iedere maand organiseren we activiteiten in ons Vitaal programma. Iedere week hebben we groentesapjes en smoothies en iedere dag lachen we samen op de werkvloer.

Samen

Zonder jouw input kunnen wij niet groeien. Dus doen we het samen. Je collega’s leren van jou en jij van je collega’s. We zijn benieuwd naar je mening en vragen je ook die actief te delen bij bijvoorbeeld de maandelijks technische ontbijtsessie.

Expertise

We investeren graag in nieuw talent. Dus twijfel niet om te reageren op de functie ook al ken je niet alle ins & outs van security & compliance. We vragen wél affiniteit met IT en techniek. Word je daar enthousiast van? Dan bieden we je werkgerelateerde opleidingen en doorgroeimogelijkheden in specialisme en techniek.

En ook…

Uiteraard behoren bij deze functie goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder studievergoeding, pensioen, bonussen, bedrijfsuitjes, ons vitaalprogramma, zakelijke auto, laptop en telefoon.

Jouw ervaring

  • De nodige kilometers op de teller op het gebied van IT-beveiliging;
  • Je werkt zelfstandig, nauwkeurig, gestructureerd en analytisch;
  • Het opstellen, presenteren en realiseren van beleid, procedures, richtlijnen en beheersmaatregelen is voor jou gesneden koek;
  • Kennis van normeringen zoals ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 340x is een pré;
  • Kennis van wet & regelgeving (GDPR, Wbni etc.) is een pré.

Over Venéco

Venéco levert ICT, met de eindgebruiker als uitgangspunt. In de cloud. Op locatie. Of hybride. Als gecertificeerd Gold partner van Microsoft koppelen we onze unieke expertise aan de grenzeloze mogelijkheden van Microsoft 365 en Azure.

Venéco en DB+ gaan samen door!

Door onze samenwerking met DB+ kunnen we je nu nóg meer bieden. Maak kennis met DB+. 

Venéco en DB+ gaan samen door en daarmee combineren wij 25 jaar ervaring in zowel IT als telecom. Niet alleen onze krachten worden gebundeld, maar ook de carrièremogelijkheden zijn hierdoor eindeloos.

Wil jij meewerken aan onze ambitieuze plannen voor de toekomst? Dan horen we graag van je!
Meer weten over onze samenwerking? Klik hier. 

Werving- en selectiebureau, detacheringbureau of consultancy?

Om een goede band met onze potentiële nieuwe collega’s op te bouwen, vinden wij het belangrijk om kandidaten direct te kunnen benaderen. Ongevraagde profielen die via intermediairs worden aangeboden, zullen we daarom als directe sollicitatie behandelen.

Direct solliciteren?

Neem contact op met
Anouk van Alphen!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan via het onderstaande sollicitatieformulier of solliciteer via:

0174 615 415
hr@veneco.nl

Kom erbij!

Waarom werken voor Venéco?

Bij Venéco is geen dag hetzelfde. ICT ontwikkelt zich razendsnel en wij willen nu eenmaal vooroplopen in kennis. Daarnaast vragen klanten elk uur onze aandacht. Dankzij onze ICT verloopt hun business ongestoord. En veilig. Onze mouwen zijn dus altijd opgestroopt. Ons verstand staat altijd ‘op scherp’. En ons humeur is altijd goed. Kennis, kwaliteit en service zijn onze drijfveren! Heb jij dat in je? Solliciteer en weet je welkom!

LIGT JOUW TOEKOMST BIJ VENÉCO?

Solliciteer nu!

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, docx, doc.