Moving you forward
0174 350 350Contact

FG-as-a-Service

Jouw partner in gegevensbescherming

Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn veel organisaties verplicht om een Functionaris voor Gegevensbescherming (FG) aan te stellen. Wij begrijpen dat dit voor jouw organisatie een uitdaging kan zijn, omdat het niet altijd even makkelijk is om een geschikte FG te vinden of om een FG intern op te leiden. Met onze FG-as-a-Service bieden wij jou de mogelijkheid om de rol van FG binnen jouw organisatie te vervullen. Zo helpen wij je verder. 

FG-as-a-Service

Naleving van de AVG gegarandeerd

Met onze FG-as-a-Service bieden wij jouw organisatie de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ervaren en gecertificeerde FG's. Onze FG's zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy en gegevensbescherming en kan jouw organisatie helpen om te voldoen aan alle eisen die de AVG aan een FG stelt.

FG-as-a-Service

Bespaar kosten en garandeer continuïteit

Een groot voordeel van FG-as-a-Service is de flexibiliteit die het biedt. Zo kun je gebruik maken van onze dienstverlening op de momenten dat jouw organisatie dat nodig heeft. Hierbij passen wij ons, aan jullie behoeften aan. Bovendien bespaar je kosten doordat je alleen betaalt voor de uren die wij daadwerkelijk zijn gemaakt. Het aanstellen van een FG kan namelijk een kostbare aangelegenheid zijn.

Ook zorgt FG-as-a-Service voor continuïteit. Mocht de interne FG onverhoopt uitvallen, dan springen wij direct bij. Zo blijft de continuïteit van de FG-taken gewaarborgd en blijft jouw organisatie voldoen aan de AVG-richtlijnen. 

FG-as-a-Service

Vertrouw op Onze ISO 27001-gecertificeerde FG-as-a-Service

Wij werken bij FG-as-a-Service volgens de hoogste kwaliteitsnormen en wij zijn ISO 27001-gecertificeerd. Zo kan jij ervan op aan dat jouw privacy- en gegevensbescherming in goede handen zijn en dat jouw organisatie voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Advies op maat

Heb je een specifieke vraag of behoefte aan deskundig advies? Laat het ons weten. Onze specialisten staan voor je klaar.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.