Venéco & visie.

Voor ICT met meerwaarde.

3 kernwaarden vormen ons vertrekpunt

Meer dan techniek alleen.

Venéco staat voor duurzame, toekomstbestendige ICT-oplossingen. Die komen niet vanzelf en vragen méér dan techniek alleen. Zulke oplossingen ontstaan binnen een intensieve, integere samenwerking, op basis van begrip en vertrouwen. Mooie woorden, die Venéco heeft uitgewerkt in drie concrete kernwaarden.

1. Ondernemend als we zijn, willen we alle vraagstukken oplossen

In de visie van Venéco moet ICT van optimale toegevoegde waarde zijn. Venéco levert dus geen snelle standaardoplossingen, maar maatwerk, door zich grondig te verdiepen in een organisatie, door te kijken naar kritische succesfactoren en randvoorwaarden. Toekomstgericht meedenkend in groei en risico’s… Met gebruik van de beste hard- en software. Met begrip voor het belang van continuïteit. En dus met de grootst mogelijke flexibiliteit en service.

2. Venéco’s innovatieve vermogen bepaalt de toekomst van een organisatie

Venéco wil met innovatieve oplossingen bijdragen aan de concurrentiekracht van organisaties. Daarom investeert Venéco bovengemiddeld in kennis. Samen met leveranciers en producenten zoeken we voortdurend nieuwe oplossingen die kunnen aansluiten bij veranderende behoeften. Deze worden eerst door Venéco in de praktijk getest en daarna efficiënt toepasbaar gemaakt. Zo maakt Venéco de toekomst voor iedereen bereikbaar.

3. Venéco heeft een passie voor ICT. Dat betekent dat we betrokken en persoonlijk zijn

Venéco is persoonlijk in het zakelijke. De organisatie is– tot op directieniveau – laagdrempelig en toegankelijk en elke medewerker wil klantverwachtingen overtreffen. Liever een duurzame relatie dan een ‘quick win’. Duidelijke afspraken houden zulke persoonlijke samenwerkingen plezierig. Daarbinnen staat respect voor mensen, maatschappij en milieu centraal, zoals dit verder is uitgewerkt in Venéco’s duurzaamheids- en mvo- beleid.

Meer over Véneco

Ontdek Venéco & duurzaamheid