Moving you forward
0174 350 350 Vacatures14

Live Webinar Venéco & KPN

Hoe techniek jouw Moderne Werkplek nóg veiliger maakt

De manier waarop we werken en werk integreren in ons leven, is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Flexibiliteit, snelheid en beschikbaarheid zijn daarbij belangrijke termen. Maar zeker zo belangrijk is veiligheid. Het is en blijft een uitdaging om waardevolle bedrijfsgegevens te beschermen. Maar hoe kun je daar toch voor zorgen?

In dit Webinar op 20 oktober van 10:00- 10:45 uur, nemen we je mee in de verschillende veiligheidsoplossingen van de moderne werkplek. 

Direct aanmelden
VERBETER DE DIGITALE BEVEILIGING VAN JOUW ORGANISATIE

De moderne werkplek

Vandaag de dag stellen we hoge eisen aan onze moderne werkplek en willen we altijd en overal veilig kunnen werken. En dat ook nog eens device onafhankelijk. Dat betekent dat de beveiliging van je moderne werkplek met je mee moet reizen. Maar welke oplossingen zijn beschikbaar? En hoe zorg je dat de moderne werkplek van jouw organisatie maximaal beveiligd is?

Programma

Bewaken en beveiligen

Jordy Terpsma, ICT Strategy Consultant bij Venéco, neemt je in dit webinar mee in de verschillende veiligheidsoplossingen van de moderne werkplek van Venéco. Onderwerpen die o.a. behandeld worden zijn:

  • Identiteit en toegang beveiligen
  • Endpoints - gecentraliseerd management
  • Zero Trust beleid
  • Risico mitigatie
  • Gevolgschade - direct en indirect

Benieuwd naar hoe de beveiliging van de moderne werkplek bij Venéco is geregeld? Meld je dan nu aan voor het webinar van 20 oktober van 10:00- 10:45 uur.

Registreer je hier