Moving you forward
0174 350 350Contact

Dutch Innovation Factory

Kennis delen, samenwerken, innoveren en creëren

Om voor jou van waarde te blijven, verdiepen we ons in de mogelijkheden van de toekomst. Die eigenschap hebben we gemeen met The Dutch Innovation Factory. Hier vinden we de inspiratie waarmee we voor jou onze oplossingen ontwikkelingen.

De toekomst is hier voelbaar en maakbaar

In de oude boterfabriek van Leeuwenzegel in Zoetermeer zit de Dutch Innovation Factory (DIF). Hier werken honderden hogeschoolstudenten, start-ups en internationale ICT-bedrijven samen aan de toekomst; met de universiteiten van Delft, Leiden en Rotterdam op steenworp afstand. Door hun kennis en krachten te bundelen werken studenten en ondernemers samen aan innovaties op het gebied van cybersecurity, e-health & care, big data en smart mobility. Het onderwijs profiteert van de kennis en de ervaring van de ondernemers. En het bedrijfsleven kan gebruikmaken van de inzichten van een nieuwe generatie. Zo is DIF een bron van innovatie, ook voor het ICT-onderwijs zelf.

Venéco Techhub

Onze passie voor ICT en innovatie delen

Alles wat innovatie ademt, is welkom in DIF. Daarom waren wij één van de eerste communityleden. Hier hebben we onze eigen Venéco Techhub, 60 vierkante meter met werkplekken en ruimte voor kennis- en innovatiesessies. Zo kunnen we doen wat we al ons hele bestaan graag doen: onze kennis delen. Samen met jonge, veelbelovende ICT-talenten denken we mee over het ICT-onderwijs en bereiden we hen met stageplekken goed voor op werken in de ICT-sector. We kunnen inzichten delen, samenwerken aan toekomstgerichte innovaties en meedenken in maatschappelijke vraagstukken waarbij ICT een rol speelt. Hier ontwikkelen we onze innovatiekracht waarvan jij kunt profiteren!