Haal meer uit Microsoft Teams met vaste telefonie integratie

Haal meer uit Microsoft Teams met vaste telefonie integratie

In en rond Venéco

In en rond Venéco

Haal meer uit Microsoft Teams met vaste telefonie integratie

Meer halen uit Microsoft 365? Integreer dan je vaste telefonie in Microsoft Teams! Dan zijn alle medewerkers ook via het bekende en vertrouwde vaste nummer van de organisatie via 1 digitaal kanaal en op elk device bereikbaar. Onze gespecialiseerde telecompartner DB+ weet hier alles van en helpt vanzelfsprekend graag.

Via Microsoft Teams kun je chatten, video-vergaderen, intern en extern bellen, op je desktop, laptop of mobiel. Maar veel organisaties hebben daarnaast ook nog vaste en mobiele abonnementen om telefonisch goed bereikbaar te zijn. Dat kan slimmer.

Met de cloudoplossing Vodafone Calling in Office 365 integreer je je vaste telefonie in Microsoft Teams. Dit betekent dat je ook vanuit Teams kunt bellen en gebeld worden met het vaste (Vodafone-)nummer van de organisatie. Waar je ook bent en op welk apparaat je ook werkt: je bent op hetzelfde nummer bereikbaar. Bijkomend voordeel is dat er op locatie geen hard- of software en ingewikkelde telecom-infrastructuur meer nodig is; een internetverbinding is voldoende.

 

Meer weten over de integratie van je vaste nummer in Microsoft Teams? Download hier de whitepaper van DB+. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!