Chat with us, powered by LiveChat

Werken met Microsoft 365

Flexibel inspelen op de toekomst

De moderne werkplek

Samenwerken op hoog niveau

Met Microsoft 365 van Microsoft kunnen organisaties efficiënt ondernemen en intelligent samenwerken. Met Venéco kan dit bovendien maximaal productief, optimaal veilig en volstrekt zorgeloos.

Slim ondernemerschap

Microsoft 365 is de moderne werkplek voor nieuwe generaties medewerkers. Zij kunnen altijd en overal, op zelfgekozen momenten en plaatsen, online aan de slag. Nieuwe collega’s en opties zijn snel bij te schakelen. En alles is altijd technisch up to date.

Grenzeloos productief

Nooit meer heen en weer mailen … Met Microsoft 365 kan iedereen altijd overal bestanden opslaan, bewerken en delen. Op het werk, thuis, onderweg of tijdens vakantie. Offline en online. In realtime. Met uiteenlopende hulpprogramma’s voor intelligent samenwerken.

Optimaal veilig

Werken met Microsoft 365 is veilig. Punt. Het heeft sterke inlogprocedures en ingebouwde hulpprogramma’s voor externe bedreigingen, datalekken en privacy. Zelfs mobiele apparaten kunnen op afstand gemonitord worden op cyberveiligheid.

Maximaal effectief

Venéco is gecertificeerd partner van Microsoft en heeft daarmee álle Microsoft 365-expertise in huis. Voor zowel licentiebeheer en implementatie als voor de volledig ontzorgende 365 Workspace. Met Venéco wordt Microsoft 365 maximaal effectief.

Zorgeloos samenwerken

Microsoft 365 is het Office-pakket met de bekende programma’s (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, SharePoint …), en via OneDrive worden alle bedrijfsdata veilig opgeslagen in de cloud. Microsoft 365 van Venéco voorziet bovendien in betrouwbare back up-oplossingen.

Microsoft 365 staat garant voor productief en efficiënt samenwerken. Medewerkers kunnen met de Office-applicaties op hun favoriete (mobiele) apparaten overal bestanden bewerken en delen. Er zijn echter méér toepassingen voor slim samenwerken. Zoals Teams, een digitale werkruimte voor alle mensen, middelen, content en communicatie rond één project.

Office 365 zakelijk en Venéco

‘Het beste uit twee werelden’

Venéco is gecertificeerd partner van Microsoft. Wie de moderne Microsoft 365 werkplekken door Venéco laat verzorgen, heeft het beste uit twee werelden. Altijd de meest vooruitstrevende techniek van Microsoft (ook voor cyberveiligheid) samen met de ‘all inclusive’ expertise en support van Venéco.

Office 365 is onderdeel van de cloud-services van Venéco. Het aanbod aan cloud-services varieert van online werkplekken (ook op basis van het Azure-platform van Microsoft), tot VoIP en meer. Van uitsluitend implementatie en licentiebeheer tot volledig ontzorgde online werkplekken: de 365 Workspace.

Het succes van Microsoft 365 ligt bij de eindgebruiker. Die moet eruit halen wat erin zit. Wie kiest voor de 365 Workspace van Venéco hoeft zich hier geen zorgen over te maken. De eindgebruiker wordt volledig gefaciliteerd met onder andere een digitale leeromgeving voor instructievideo’s en handleidingen, waar men zelf alle details van dit nieuwe samenwerken kan ontdekken. En met periodieke Security Awareness Trainingen om bewust veilig te blijven werken.

Meer weten?

Neem contact op!

0174 – 615 415
sales@veneco.nl

Arling durft…

Vooruitgang te boeken met Office 365

‘Het contact met Venéco was open en werkte fijn. Ze liepen nergens voor weg, pakten alles op, met een vaste contactpersoon die onze processen steeds meer ging begrijpen.’

‘Arling durft…’ – met deze pay-off durft het Westlandse Arling haar opdrachtgevers boven alle andere uit te laten stijgen. Dit doet zij met creatieve, strategische communicatie en events. Vooral in het Westland, maar ook daarbuiten. Na 25 jaar voegt Arling een nieuwe schakel toe aan deze ‘durfal-ketting’: Arling durft voortuitgang te boeken met Office 365. Natuurlijk met Venéco als partner.