Chat with us, powered by LiveChat

Nieuw: Microsoft 365 Business Voice!

Nieuw: Microsoft 365 Business Voice!

In en rond Venéco

In en rond Venéco

Nieuw: Microsoft 365 Business Voice

Vanaf 2 april is Microsoft 365 Business Voice beschikbaar in Nederland: hét telefoonsysteem dat is ontworpen voor Microsoft 365! En is daarmee een aanvulling op Microsoft 365- en Office-abonnementen, waarin Microsoft Teams inbegrepen is*. 

Microsoft 365 Business Voice is een cloudgebaseerd telefoonsysteem dat is gebouwd voor productiviteit. Naadloos geïntegreerd in Office 365, is Business Voice een alles-in-één communicatieoplossing die spraakoproepen, vergaderingen en chat samenbrengt in één applicatie – vanaf ieder apparaat – met Microsoft Teams. Door al deze tools samen te brengen wordt beheer vereenvoudigd, beveiliging verhoogd en is onderhoud van een standalone telefoniesysteem niet langer nodig. 

Met bedrijfsfuncties als antwoordgroepen, keuzemenu’s en doorschakelmogelijkheden blijven uw support of sales afdelingen optimaal bereikbaar voor klanten. Ook kunt u eenvoudig werk van privé telefonie scheiden, zelfs wanneer uw medewerkers niet over een zakelijk mobiel abonnement beschikken.

*Microsoft 365 Business Voice kan worden toegevoegd aan de volgende abonnementen: Office 365 Business Essentials, Business Premium, A1, E1, A3, E3; en Microsoft 365 Business, A3, E3.

Geïnteresseerd?
Omdat Microsoft 365 Business Voice nog zo nieuw is in Nederland, beschikken wij nog niet over alle informatie.
Momenteel zijn wij volop aan het testen om u – zo snel mogelijk – van volledige informatie, onze ervaring met de oplossing en advies te voorzien.

Op de hoogte blijven? Neem contact op met onze accountmanagers via sales@veneco.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!