Chat with us, powered by LiveChat

Zet uitdagingen om in kansen

Omdat de toekomst voor het grijpen ligt…

Hoe Venéco kennis direct toepasbaar maakt

Onze praktijkgerichte webinars toegelicht

Behoefte aan kennis over het moderne werken? Over hoe uw onderneming de uitdagingen van nu kan omzetten in kansen voor straks? Dan zijn de webinars van Venéco een praktische en doelgerichte manier om een stap verder te komen. In deze webinars stelt Venéco haar kennis en expertise beschikbaar aan ondernemers en managers (C-level) over de uitdagingen die worden ervaren en hoe het moderne werken deze kan omzetten in kansen. Nauw aansluitend bij uw business. Herkenbaar als het gaat om de uitdagingen en ontwikkelingen van deze tijd. De webinars van Venéco komen rechtstreeks uit de praktijk en zijn rechtstreeks toepasbaar voor uw organisatie of onderneming.

De toekomst ligt voor het grijpen…

Waarom de webinars van Venéco?
  • De webinars zijn actueel;
  • De webinars zijn praktijk- en doelgericht, sluiten nauw aan bij uw business;
  • De webinars zijn gratis;
  • De webinars worden gegeven door de specialisten van Venéco, op specifieke onderdelen aangevuld door experts uit het veld;
  • De webinars beginnen om 12.00 uur en duren 45 minuten tot een uur;
  • De webinars zijn live via Teams van Microsoft te volgen;
  • U krijgt een uitnodiging met een linkje en hoeft slechts op ‘deelnemen’ te klikken;
  • U kunt zich per sessie inschrijven.

Volg onze webinars voor kennismaking of verdieping!

Kennismaken met ‘Het Moderne Werken’ (9 juni)

Je hoort het overal om je heen, maar wat is het precies, wat kan het en wat heeft u eraan voor uw organisatie? Die vragen komen aan de orde in deze inleiding op Microsoft 365. Wij laten zien hoe het moderne werken met Microsoft 365 een antwoord is op de uitdagingen waar u voor staat. We maken het gelijk praktisch, met een demo van enkele mogelijkheden, waaronder de samenwerkingsapplicatie Teams.

Efficiënter samenwerken (23 juni)

Efficiency is zo’n uitdaging van de organisatie van nu. Marges staan onder druk, meer moet met minder mensen, klantwensen en de markt veranderen razendsnel, evenals de technische mogelijkheden. Hoe laat je medewerkers hun kostbare tijd in 1 x goed besteden? De moderne werkplek van Venéco, met de verschillende apps van Microsoft 365, kan daar een antwoord op zijn. In dit webinar laten we zien hóe.

Stip op de horizon – deel 1 (7 juli)

De technische en economische omstandigheden veranderen snel; de wensen en behoeften van klanten veranderen nog sneller. Stond u gisteren nog achter de toonbank, vandaag heeft u een webshop en morgen…? Hoe leidt u uw organisatie door dit steeds veranderende speelveld? In dit toekomstgerichte webinar laten we zien hoe u als ondernemer bij het werk van vandaag al rekening kunt houden met het werk van straks – met onder andere toekomstbestendige ICT.

Security: beleid en praktijk – deel 1 (21 juli)

Niet alleen het moderne werken neemt toe, ook de wet- en regelgeving eromheen. In de Europese GDPR-regeling wordt de verantwoordelijkheid voor informatiebeveiliging helemaal bij de ondernemer gelegd. Uw medewerkers kunnen dus bij datalekken zowel de sterkste als de zwakste schakel zijn. Daarom zijn de moderne werkplekken van Venéco ‘Secured by Design’ – optimaal beveiligd, passend bij uw onderneming en medewerkers. In dit GDPR-webinar laten we zien hoe uw medewerkers bewuster kunt laten omgaan met de cyber-risico’s van deze tijd.

Kennismaken met ‘Het Moderne Werken’ (1 september)

Je hoort het overal om je heen, maar wat is het precies, wat kan het en wat heeft u eraan voor uw organisatie? Die vragen komen aan de orde in deze inleiding op Microsoft 365. Wij laten zien hoe het moderne werken met Microsoft 365 een antwoord is op de uitdagingen waar u voor staat. We maken het gelijk praktisch, met een demo van enkele mogelijkheden, waaronder de samenwerkingsapplicatie Teams.

Van ‘intelligentie’ tot innovatie (15 september)

Een toekomstbestendige onderneming wordt gedreven door innovatie. Aan de basis daarvan liggen Business Intelligence – het combineren en analyseren van data tot nieuwe inzichten – en Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie zoals IoT sensor technologie, voorspellende analyses, beeld/geluid/tekst herkenning en autonome systemen). Is uw organisatie toe aan ‘the next step’? Laat u dan in dit webinar bijpraten. En inspireren door de spraakmakende klantcases van specialist BI en AI, DIKW, over de mogelijkheden van Big Data.

Stip op de horizon – deel 2 (29 september)

Ondernemen vandaag verschilt van gisteren en zal morgen nog weer ingrijpend anders zijn. Een pandemie kan de hele economie op z’n kop zetten, het bestaande overbodig maken en nieuwe kansen bieden. Concurrentie kan uit onverwachte hoeken komen – globaal en lokaal. Hoe kun je als organisatie wendbaar inspelen op deze ongedachte en verrassende mogelijkheden? In dit webinar geeft Paul Ossewold, Digital Coach, praktische ‘tips en tricks’. Om staande te blijven en stappen voorwaarts te maken!

Medewerkers motiveren (13 oktober)

Omschakelen naar het moderne werken vraagt van sommige medewerkers een behoorlijke omslag. Van nature veranderen mensen hun routines namelijk niet graag. Maar als ze déze verandering omarmen, dan neemt het werkplezier en de productiviteit aantoonbaar toe! In dit webinar laten we u daarom zien hoe u medewerkers op een plezierige en constructieve manier kunt meenemen in het moderne werken met Microsoft 365.

Security: beleid en praktijk – deel 2 (27 oktober)

Het meest gehoorde bezwaar: ‘werken in de cloud is niet veilig, 100% cyberveiligheid is niet haalbaar’. Inderdaad is cybersecurity – beleid én praktijk – een absolute ‘must’ als alle medewerkers vanaf ieder apparaat, op elk tijdsstip en op iedere locatie toegang hebben tot netwerken en data. In dit webinar nemen wij u mee in de Microsoft wereld van cybersecurity en databeveiliging: de filosofie, de ontwikkelingen en de ongekende mogelijkheden.

Security: beleid en praktijk – deel 3 (10 november)

De basis van de moderne werkplekken van Venéco wordt gevormd door Microsoft 365. In deze applicaties is al een groot aantal verreikende voorzieningen getroffen voor een optimale cyber-veiligheid. Dit praktische webinar neemt u mee in de security-mogelijkheden van Microsoft 365, hoe u daar gebruik van kunt maken en wat u daarvoor moet doen.

Nieuwe medewerkers aantrekken (24 november)

Alle werkgevers vissen in dezelfde pool van jonge, goedopgeleide talenten. Hoe onderscheidt u zich als werkgever? Hoe haalt u de nieuwe generatie medewerkers binnen, die straks het verschil met de concurrentie kan maken? De ‘workspace’ die u biedt, kan doorslaggevend zijn. In dit webinar vertellen aanstormende talenten over hun verwachtingen rond modern werkgeverschap en de faciliteiten van een moderne werkplek. Zó laat je de toekomst voor je werken!

Efficiency plús met Internet of Things (8 december)

De samenwerking tussen mensen kreeg een enorme ‘boost’ dankzij internet-applicaties als Microsoft 365. Next level is de samenwerking via internet tussen mensen en apparaten, of tussen apparaten onderling. Dat is het Internet of Things (IoT). Ver-van-mijn-bed-show of iets dat in uw onderneming van waarde kan zijn? In dit webinar hoort u de laatste ontwikkelingen. Maar laat u vooral inspireren door een collega-ondernemer die IoT heeft toegepast en de resultaten daarvan graag deelt!

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app

Venéco deelt graag haar kennis. Op de hoogte blijven? Enkele keren per jaar versturen we een nieuwsbrief. Bovendien brengt de gratis Venéco Service App acute storingen als eerste.

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app