Moving you forward
0174 350 350Contact

Moving your Security forward

Ontdek de kracht van digitale weerbaarheid 

Kennisdeling speelt een cruciale rol om de digitale weerbaarheid te versterken. Daarom organiseren wij op donderdag 21 september 2023 'Moving your Security forward'. Tijdens deze inspirerende bijeenkomst staat kennisdeling centraal, met een focus op cybersecurity en de impact van opkomende technologieën. Schrijf je nu in en verzeker jezelf van een plek op deze waardevolle ochtend!

Direct aanmelden

Ontdek de kracht van digitale weerbaarheid

Moving your Security forward

Wat staat er op het programma?

09:15 - 09:45: Plenaire sessie - "De Gehackte Ondernemer"
Xander Koppelmans opent de ochtend met een indrukwekkend verhaal over zijn goed georganiseerde en beveiligde bedrijf dat toch gehackt werd. Ontdek wat een cyberaanval kan doen met jouw bedrijf, je team en jou als ondernemer, inclusief de schade en gevolgschade.

10:00 - 10:45: Break-out sessies 
Kies uit één van de drie boeiende break-out sessies:

Break-out sessie A: Security awareness met Phished 
Tijdens deze sessie presenteert Tom D’Hoore het Phished-platform dat security awareness trainingen automatiseert met een holistische aanpak. Ontdek hoe deze aanpak verder gaat dan alleen phishingsimulaties en wat het jouw onderneming kan opleveren.

Break-out sessie B: Kunstmatige intelligentie in het security landschap 
Jordy Terpsma, ICT Strategy Consultant bij Venéco, bespreekt de impact van opkomende technologieën zoals Copilot en ChatGPT. Leer welke negatieve gevolgen het kan hebben en hoe jouw organisatie hier mee om kan gaan.

Break-out sessie C: Stap in de schoenen van een Hacker 
Ontdek met Erik de Jong van Securify wie de schurken in de buitenwereld zijn die roet in het eten willen gooien. En waarom doen ze het, hoe, en bij wie? Erik zal ingaan op de manieren waarop je je bedrijfsvoering kan beschermen, zodat je gewoon je klanten blij kan blijven maken.

Voor wie is dit event interessant?

De informatie die we aanreiken is geschikt voor een breed security-minded publiek: van IT-manager, directie, CxO, securitymanager tot CISO.

Moving your Security forward

Waar wordt het event gehouden?

'Moving your Security forward' vindt plaats op het hoofdkantoor Venéco, aan de Naaldwijkseweg 100 in Wateringen. 

Net zo enthousiast geworden als wij? Meld je snel aan voor donderdag 21 september van 08:30 tot 11:00 uur. Aanmelden kan via het onderstaande formulier. 

Ja, ik ben erbij!

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden.