Moving you forward
0174 350 350Contact

Prins Group | Moving you forward 

Hoe hebben we Prins Group vooruit geholpen?

Prins Group is al sinds 1940 een toonaangevende speler op het gebied van kassenbouw. Waar het bedrijf ooit opgericht is in het Friese Dokkum, opereert het inmiddels wereldwijd in meer dan 50 landen en is het hoofdkantoor gevestigd in Kwintsheul (Westland). De afgelopen jaren is Prins Group flink gegroeid en is het bedrijf nu onderdeel van GreenV. Ze werken intensief samen met diverse zusterbedrijven om de beste producten en diensten te leveren op het gebied van tuinbouw. Venéco ondersteunt Prins Group al jaren in hun groeiambities als IT- en telecom partner.

Naar de klantcase
Jarenlange samenwerking

In deze video zijn Nico van de Laar, Operationeel Directeur bij Prins Group en Joost Spierenburg, Accountmanager bij Venéco aan het woord over de jarenlange fijne en hechte samenwerking tussen Prins Group en Venéco. 

''Venéco helpt ons op het gebied van hardware en ICT. Op advies van Venéco maken we gebruik van de Microsoft-oplossingen. Dat heeft goed uitgepakt!'' vertelt Nico van de Laar, Operationeel Directeur Prins Group, tevreden. 

Benieuwd naar hoe we Prins Group vooruit helpen? Bekijk de video! 

Wil je weten hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen? 

Neem contact met ons op!