Moving you forward
0174 350 350Contact

ICT Whitepaper - ICT voor de zorginstelling van morgen

Succesvol digitaal samenwerken

De opkomst van technologie en digitale middelen heeft ons leven leuker, vrijer en makkelijker gemaakt. Ook in de gezondheidszorg zien we steeds meer digitalisering. Slimme systemen, sensoren en apparaten ondersteunen niet alleen zorgverleners, maar geven ook meer autonomie aan patiënten. Zo kan een zorgverlener op afstand 24/7 toezicht houden, terwijl de patiënt meer bewegingsvrijheid heeft en alleen ingrijpen nodig is wanneer dat nodig is. In samenwerking met KPN Health bieden we een pakket van diensten aan dat specifiek is afgestemd op de behoeften en wensen van de zorg. Benieuwd naar welke dat zijn? Ontdek het in ons whitepaper.

Download de whitepaper

Is jouw zorgorganisatie

klaar voor de dag van morgen
Ontwikkelingen en uitdagingen in de zorg

Samen houden we de zorg toegankelijk

Samen met KPN Health is het onze missie om de gezondheidszorg in Nederland toegankelijker te maken en te houden. Bij het realiseren van deze missie putten we kracht en inspiratie uit ons talent voor het leggen van verbindingen. Dit doen we op de volgende manieren:

Allereerst werken we aan verbonden zorgnetwerken. We ondersteunen de zorg in haar weg naar een digitale toekomst door organisaties en patiënten meer grip te geven op gezondheid en zorgprocessen. Samenwerken en informatie uitwisselen wordt hierdoor gemakkelijker, efficiënter en veiliger.

Daarnaast staat KPN Health voor verbinding in een digitaal zorglandschap. Onze diensten vergroten de efficiëntie van de zorgprofessional en de autonomie van patiënten en cliënten, waardoor we verbonden klanten creëren.

Ten slotte hechten we veel waarde aan het verbinden van onze collega's. Samen met ons toegewijde team doen we er alles aan om ons doel te bereiken: de zorg digitaal en persoonlijk toegankelijk maken en houden.

Graag delen we onze kennis over de 'ICT voor de zorginstelling van morgen' met jou. Deze informatie hebben we samengesteld in samenwerking met KPN Health en kun je terugvinden in ons whitepaper.

Download hier de whitepaper

Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt de whitepaper zo snel mogelijk in je mailbox.

Meer ICT-Whitepapers

Whitepaper

Fundamenten van de moderne werkplek voor de Zorg

Lees meer
Whitepaper

Haal met jouw zorginstelling alles uit je ICT met Adoptie & Change

Lees meer
Whitepaper

De zorginstelling van morgen

Lees meer
Whitepaper

Fundamenten van de moderne werkplek

Lees meer
Whitepaper

Hybride werken: aanpak voor werkgevers

Lees meer
Whitepaper

Op weg naar een slimme, duurzame samenleving

Lees meer