Moving you forward
0174 350 350Contact

Klantcase | Ecclesia

De meest toekomst vaste telefonie-oplossing: Teams Calling!

Ecclesia Nederland behoort tot de top 5 van zakelijk financieel adviseurs in Nederland en is het moederbedrijf van Ecclesia - Finance & Insurance, Sibbing - Veerhaven Assuradeuren en Xolv. Binnen Ecclesia Nederland speelt ICT een belangrijke rol! “De uitfasering van onze telefooncentrales en de mogelijkheden van Microsoft Teams zetten ons in een goede positie voor de toekomst.” – Axel Schreijenberg, Directeur ICT, Change & Operations. 

Eén waarheid voor klanten & medewerkers

Als internationaal zakelijk financieel adviseur is het voor Ecclesia erg belangrijk dat de klanten en medewerkers kunnen bouwen op systemen en data die optimaal ondersteunen. Om te kunnen blijven innoveren, vervult ICT een essentiële rol binnen de organisatie. Door over te gaan naar een SaaS-omgeving en de volledige integratie tussen telecom en IT, is er een werkomgeving gecreëerd waarin ze samen vooruit kunnen.


“We zochten één digitale omgeving die plaats- en tijdonafhankelijk beschikbaar is voor onze medewerkers en klanten. Daarvoor kozen we in eerste instantie voor Skype for Business, maar nadat we de overeenkomst hadden getekend, gingen de ontwikkelingen binnen Microsoft Teams erg snel. We hebben opnieuw alle mogelijkheden beoordeeld om ervoor te zorgen dat we konden blijven innoveren en de meest toekomst vaste oplossing gekozen: Teams Calling!” vertelt Axel.

Als één bedrijf optimaal bereikbaar

Ecclesia is verder geholpen met optimale bereikbaarheid. Door de focus op innovatie binnen het project, de uitgebreide adviezen aan Ecclesia mét oog op de toekomst en de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft Teams, is Ecclesia sinds kort over op Teams Calling. “Hierdoor zijn we nu, na een fusie, als één bedrijf optimaal bereikbaar. Onze klanten en medewerkers kunnen veilig en eenvoudig thuiswerken waardoor we weer een stap dichterbij een naadloze integratie van systemen zijn,” eindigt Axel tevreden zijn verhaal. 

Benieuwd naar hoe wij Teams Calling kunnen inzetten voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op!