Het nieuwe werken

Voor efficiënt ondernemen en intelligent samenwerken

Het nieuwe werken

Altijd, overal dingen voor elkaar krijgen

Dé toekomstbestendige stap naar een nieuwe ICT-omgeving! Met het voordeel van de modernste technologieën van grote Microsoft-platforms als Office 365, Azure en meer. Met de unieke support en expertise van Venéco.

365 Workspace: moderne werkplek met pluspunten

De 365 Workspace van Venéco is de moderne werkplek voor nieuwe generaties medewerkers. Via de Office365-applicaties op hun favoriete (mobiele) apparaten kunnen zij altijd en overal op zelfgekozen momenten en plaatsen aan de slag. Bestanden in de cloud (OneDrive/SharePoint/Teams) kunnen ze bewerken en delen met anderen. Op het werk, thuis, onderweg of tijdens vakantie. Online en offline. In realtime en tóch absoluut veilig. Zo zijn ze overal ter wereld, in iedere tijdzone, grenzeloos efficiënt en productief. Bij de 365 Workspace van Venéco staat deze eindgebruiker centraal. Die moet eruit halen wat erin zit. Daarom faciliteert Venéco eindgebruikers met een digitale leeromgeving, met instructievideo’s en handleidingen, om alle details van dit nieuwe samenwerken te ontdekken. En met periodieke Security Awareness Trainingen, om bewust veilig te blijven werken.

Wat zijn de voordelen van de 365 Workspace?

  • Een volledig ontzorgde cloud-werkomgeving, inclusief coaching en training van eindgebruikers;
  • Altijd de laatste updates van Office 365: Outlook, Word, Excel en PowerPoint, Exchange, Sharepoint, OneDrive en meer;
  • Ondersteuning van de eindgebruiker met een digitale leeromgeving over alle aspecten van werken met Office 365;
  • Periodieke Security Awareness Trainingen om bewust veilig te blijven werken
  • Optimale cyberveiligheid door beheer op afstand van alle (mobiele) apparaten via EMS (Enterprise Mobility & Security)
  • Volledige implementatie, support en (licentie)beheer;
  • Eén vaste prijs per maand per gebruiker.

Teams: nóg slimmer samenwerken

Teams is het verrassende samenwerkingsplatform van Microsoft binnen Office 365. Hiermee verandert samenwerken van een ‘must’ in een ‘win’. Met Teams kunnen mensen van binnen en buiten de organisatie zich groeperen rond samenwerkingsprojecten. Met elkaar hebben ze toegang tot dezelfde agenda, e-mails en andere Office-programma’s, en kunnen ze samenwerken aan bestanden. Onderling kunnen ze snel en veilig communiceren via chats. Zo vormt Teams één digitale werkruimte voor alle mensen, middelen, content en communicatie rond een project. Zélfs onderweg ‘ben je erbij’ via de app.

Azure: het plezier in de toekomst

Er zijn verschillende cloud-oplossingen; er is slechts één Azure. Azure is het snelst groeiende wereldwijde cloud-platform van Microsoft, met honderdduizenden nieuwe gebruikers per maand. Het is dan ook niet zomaar een cloud; Azure bestaat eigenlijk uit een groeiende verzameling geïntegreerde cloud-services, een open platform waarbij het mogelijk is eigen oplossingen te integreren, vanuit alle besturingssystemen. Zoals je van een ‘internet-gigant’ mag verwachten voldoet Azure aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging, privacy en regelgeving. Azure wordt ondersteund vanuit 40 datacenters over de gehele wereld, waaronder in de EU en in Nederland.

Windows Desktop Virtualisatie: veiliger, kostenefficiënter

Met desktopvirtualisatie wordt de software van besturingssystemen of andere applicaties losgekoppeld van een lokale computer. Systemen en applicaties draaien dan op een virtuele server in een datacenter en kunnen vandaaruit beheerd worden. Niettemin heeft de eindgebruiker de ervaring dat hij/zij achter een gewone computer zit ‘met alles erop en eraan’. Microsoft biedt deze service aan vanuit Azure, onder de naam Windows Desktop Virtualisatie. Met namen voor Windows 10- en Office 365-gebruikers heeft Windows Desktop Virtualisatie duidelijke kosten- en beveiligingsvoordelen, bijvoorbeeld op het gebied van gegevensbescherming.

Meer weten?

Neem contact op!

0174 – 615 415
sales@veneco.nl

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app

Venéco deelt graag haar kennis. Op de hoogte blijven? Enkele keren per jaar versturen we een nieuwsbrief. Bovendien brengt de gratis Venéco Service App acute storingen als eerste.

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app