Venéco en DB+ samen door

Groot nieuws: we worden groter!

Venéco en DB+ samen door 

Groot nieuws: we worden groter!

Vanaf vandaag biedt Venéco méér dan alleen toekomstbestendige IT-oplossingen. Dankzij de fusie met onze sterke en innovatieve telecom-partner DB+ uit Wateringen heb je genoeg aan één partner voor alle telecom- en IT-oplossingen. Gebruiksvriendelijk, veilig en nóg beter klaar voor de toekomst.

 

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Klik hier!

Wij voorop, jij voorop

De vraag uit de markt is duidelijk: bedrijven willen één partner voor hun telecom en IT. Niet zo gek, want met hoe meer partijen je werkt, hoe groter de kans op ruis in techniek en communicatie. Door onze fusie kunnen we je straks alles aanbieden. Alle telecom- en IT-oplossingen in één slim ecosysteem. Gebruiksvriendelijk, veilig en klaar voor de dag van morgen.  Zo loop jij voorop in je markt. En ja, wij ook in de onze.

1 + 1 = 3

We zijn beide al meer dan 25 jaar  toonaangevend in ons vakgebied: wij IT, DB+ in Telecom. Met die ervaring komen ook sterke partnerships met de grootste partners in Telecom en IT. Denk aan Microsoft, KPN, Vodafone,  Cisco, HP/HPE en T-Mobile.  Zo hebben we alles in huis om elke vraag op te lossen. Onze service blijft persoonlijk en laagdrempelig. We houden onze nuchtere  mentaliteit en afspraak blijft gewoon afspraak.

Alles onder 1 dak

We willen alle oplossingen straks onder één dak aanbieden. Maar dan moeten we ook onder één dak gaan werken. Dat wordt de vestiging van DB+ in Wateringen. Geef ons nog even de tijd, maar medio 2021 zitten we daar. Met een nieuwe naam. En zien we voor die tijd al een kans om je een ultieme ICT-oplossing aan te bieden? Dan pakken we die natuurlijk aan.

Blijven innoveren

Om te blijven innoveren behouden we de vestiging van Venéco in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. Met deze samenwerking geven we studenten de kans om nieuwe technieken in praktijk te brengen en trekken we nieuw talent aan om voorop te blijven lopen.

Vragen? Een kennismaking? Neem contact met ons op!

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt of misschien wel kennis wilt maken met de mogelijkheden van deze fusie.
Klik hier en laat het ons weten.

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app

Venéco deelt graag haar kennis. Op de hoogte blijven? Enkele keren per jaar versturen we een nieuwsbrief. Bovendien brengt de gratis Venéco Service App acute storingen als eerste.

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app