Sterke ICT vereist eerlijk advies

Vragen staat vrij!

Het begint met luisteren

Advies waarmee je verder komt

Een goed advies begint met luisteren. Naar ambities en randvoorwaarden. Naar wat er gezegd én naar wat er bedoeld wordt. Pas dan volgt Venéco’s (on)gevraagde advies.

Verhuisplannen? Kunnen de bedrijfsprocessen sneller of efficiënter? Wordt er voldaan aan alle wet- en regelgeving op het gebied van privacy en cybersecurity? Loopt de organisatie risico? Is de onderneming toekomstbestendig? Zijn er ICT-oplossingen die méér kunnen in productie of sales?

Vragen, vragen, vragen. Soms zijn ze specifiek en gericht. Dan komen de Sales- en Support-medewerkers van Venéco graag resultaatgericht langs, met opgestroopte mouwen en een oplossing in de binnenzak.

Soms zijn de plannen en vragen nog vaag. Ook dan komen de adviseurs van Venéco graag langs. Vrijblijvend, met de benen op tafel, mee-filosoferend, op zoek naar nieuwe perspectieven.

En soms geeft Venéco een ongevraagd advies. Als dat nodig lijkt, kansen biedt of risico’s voorkomt. Want eerlijkheid vormt het uitgangspunt voor elk advies en alle samenwerking van Venéco.

Meer weten?

Neem contact op!

0174 – 615 415
sales@veneco.nl

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app

Venéco deelt graag haar kennis. Op de hoogte blijven? Enkele keren per jaar versturen we een nieuwsbrief. Bovendien brengt de gratis Venéco Service App acute storingen als eerste.

Nieuwsbrief, mailings, app

Laten we contact houden!

Meld u aan of download de app