Chat with us, powered by LiveChat

Aangepaste dienstverlening i.v.m. coronavirus

Aangepaste dienstverlening i.v.m. coronavirus

In en rond Venéco

In en rond Venéco

Aangepaste dienstverlening i.v.m. coronavirus

Ook bij Venéco houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard proberen wij als dienstverlenende organisatie zo goed mogelijk aan uw verwachting te voldoen en hierop onze service aan te passen. Echter, wij moeten ook maatregelen nemen en hebben onze dienstverlening voor de komende weken aangepast. Wat betekent dit voor u?

Uitgestelde levering
In overleg met u als klant stellen wij eventuele leveringen uit. Sommigen gaan uiteraard wel door, bijvoorbeeld als u actief bent in een van de cruciale beroepsgroepen.

Support op afstand
Onze medewerkers werken zoveel als mogelijk thuis, blijven telefonisch en per mail voor u bereikbaar en leveren support op afstand. Omdat service verlenen bij ons hoog in het vaandel staat, hebben wij onze support-afdeling gesplitst in vestiging Maasdijk en Zoetermeer. Zo spreiden wij de risico’s én garanderen wij de continuïteit. Klantmeetings zullen indien mogelijk via een call of Teams-meeting plaatsvinden. Wij bezoeken voor uw en onze veiligheid voorlopig geen events, ook niet van onze klanten. Daarnaast beperken onze medewerkers buiten werktijden hun sociale contacten en houden wij als organisatie medewerkers op de hoogte van de ontwikkelingen. Onze technische dienst is en blijft uiteraard bemand, maar wij willen u vragen om bij problemen eerst te bellen. Dan kunnen wij beoordelen of langskomen noodzakelijk is, of dat het probleem op afstand kan worden opgelost. En logischerwijs, conform RIVM, schudden wij voorlopig geen handen en houden wij gepaste afstand.

Vragen of meldingen?
Als er situaties zijn bij u als klant waar wij vanwege veiligheidsredenen vanaf moeten weten, laat ons dit dan alstublieft weten via info@veneco.nl. Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, dan kunt u ons uiteraard nog altijd bereiken via 0174 – 615 415 of info@veneco.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!